GLUMAC POSTAO OTAC PRVI PUT! Zavodnik iz RADIO MILEVE dobio SINA, a ovo ime je dao NASLEDNIKU: Njegovo značenje puno SIMBOLIKE!
Foto: Damir Dervišagić

stigle rode

GLUMAC POSTAO OTAC PRVI PUT! Zavodnik iz RADIO MILEVE dobio SINA, a ovo ime je dao NASLEDNIKU: Njegovo značenje puno SIMBOLIKE!

Pop kultura -

Glumac Đorđe Stojković, koji tumači lik žigola u popularnoj seriji "Radio Milena", pre desetak dana je postao otac. Supruga Ivana donela je na svet zdravog dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Nestor.

Đorđe Stojković
foto: Kurir televizija

Đorđe je rođenje naslednika proslavio u društvu najbližih, a radosne vesti podelio je gostujući u emisiji "Kec na 11".

"Želim da se zahvalim celom osoblju "Dragiše Mišovića" i doktoru Peđi Jakovljeviću, koji su doneli na svet mog sina Nestora", izjavio je glumac.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

Muško ime Nestor je pravoslavnog grčkog porekla. Ponekad govore i o njegovim ukrajinskim korenima. Veruje se da ime Nestor znači "vratio se kući" (na ovaj način se tumači kombinacija grčkih reči "povratak" i "povratak sa putovanja"). Ispostavilo se da je bio običaj da se lutalice koje su se vratile kući zovu Nestor, piše sajt Yu mama.

Osobine koje krase muškarce sa imenom Nestor

Astrolozi tvrde da su ovi muškarci od malih nogu nevaljali. Ovo ponašanje se ne objašnjava dečjim hirovima, već izuzetnom tvrdoglavošću i odbranom svog mišljenja. Mali borac za pravdu. Učitelji ne vole ovu karakternu crtu dečaka i iz tog razloga često potcenjuju ocene.

Za svoje drugove, Nestor je "vođa čopora". Navijačica i avanturista. Uvek će pronaći avanturu, smisliti uzbudljivu igru. Autoritet, između ostalog, prati predstavnika imena u starijim godinama. Prijatelji ga poštuju kao čoveka zbog njegove otvorenosti i iskrenostil Kada upozna ženu koja će ispuniti sve zahteve, smiriće se i postaće uzoran porodičan čovek. Nestor je prava podrška, možete se osloniti na njega, on će rešiti svaki problem. Divan, brižan otac. Voli decu, mazi ih.

Vojna Akademija
foto: Printscreen

Đorđe je ostvario zapažene uloge u serijama "Radio Mileva", "Žigosani u reketu" i "Vojna akademija". Publika će ga gledati u 2023. "Tomi", gde igra pevača Kemala Montena.

Toma, Serija Toma
foto: Kurir

Poznato je da je Đorđe u srećnom braku oko godinu dana, ali da svoju suprugu retko eksponira javno. Ivana je svestrana ličnost: psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse.

Đorđe Stojković
foto: Printskrin/Instagram

Pored toga je i instruktorka vazdušnih akrobacija u Pole Dance akademiji.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

ĐORĐE STOJKOVIĆ ŠOKIRAO, ZBOG OVE DVE STVARI GA ŽENA ZAVOLELA! Glumac priredio nezaboravnu zabavu na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track