SVI SMO SE SMEJALI ĐOŠINOJ ŽENI, A NIKO NE ZNA KAKVU TUGU NOSI U SRCU: Bila je slomljena nakon njegove SMRTI, a evo gde je danas!
Foto: Printscreen/Youtube

TUGA

SVI SMO SE SMEJALI ĐOŠINOJ ŽENI, A NIKO NE ZNA KAKVU TUGU NOSI U SRCU: Bila je slomljena nakon njegove SMRTI, a evo gde je danas!

Pop kultura -

Glumicu Jelenu Čvorović Paunović publika je zavolela i upamtila po ulogama u kultnim serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago", i iako je već izvesno vreme ne viđamo javno, ona je aktivna u pozotištu.

Ono što je manje poznato kad je ona u pitanju jeste tragedija koju je doživela. Jeleni je pre nekoliko godina preminuo suprug. Sa njim je dobila i ćerku, a postoji i jedna zanimljiva priča iz njenih mlađih dana koja je mnogima poznata.

Jelena Čvorović Paunović
foto: Printscreen YT

Kada je imala 15 godina upoznala je mladića koji je služio vojsku i koji je bio 12 godina stariji od nje. Jelena tada nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu, pa ju je čak on donekle naveo da upiše glumu. Pokazao joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu. Srela ga je pre nekoliko godina. Odselio se u Švedsku i oženio se prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila ćerku.

Jelena je svojevremeno govorila i o ćerki.

- Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila (smeh) - ispričala je čuvena Đošina žena u jednom intervjuu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track