BALI BEG STAO NA PUT TRAČEVIMA I SVIMA ZAPUŠIO USTA: Objavio jednu fotku i poslao JASNU poruku da od RAZVODA nema ni R!
Foto: Printscreen/Instagram

demant

BALI BEG STAO NA PUT TRAČEVIMA I SVIMA ZAPUŠIO USTA: Objavio jednu fotku i poslao JASNU poruku da od RAZVODA nema ni R!

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Ozdživit (38) pohvalio se fotografijom trudne supruge Fahrije Evčen (36) s kojom čeka drugo dete.

Bali beg, Burak Ozdživit
foto: Printskrin/Instagram/Burakozcivit

Burak je našoj publici najpoznatiji po ulozi markantnog Bali Bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" kojom je stekao svetsku popularnost, a pojavio se i u istorijskoj drami "Osman I".

Iako su turski mediji dosta pisali o navodnim krizama u njihovom braku, srećni par je demantovao takve glasine kada su u oktobru objavili radosne vesti o iščekivanju prinove. Burak i Fahrija dugo su skrivali trudnoću, ali sada više ništa ne skrivaju.

Fahrija Evčen, trudna, Bali Beg
foto: Printscreen/Instagram

On je sada podelio fotografije na kojima Fahrija pozira u uskoj beloj haljini, koja je naglasila njen trudnički stomak. Iste fotografije podelila je i Fahrija, a kako su oboje u opis stavili plavo srce, mnogi nagađaju da par očekuje sina.

Bali beg, ženidba
foto: Fotoo Instagram/Printscreen

Da podsetimo, Burak i Fahrija su se upoznali 2013. godine na snimanju serije "Dnevnik ljubavi". Iako je Burak tada bio u vezi s manekenkom nije mogao da odoli šarmu Fahrije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:29

KAKAV GLAS! Zvezda vaših omiljenih serija POTPUNO ŠOKIRALA: Otpevala poznatu numeru Tine Tarner i sve OSTAVILA BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track