VODITELJKA SLAGALICE POSTALA TETKA: Kristinu čeka još jedan izazov u 2022, ali nešto će kod sebe promeniti već od 1.1.2023. godine
Foto: Nikola Ristić RTS

novogodišnji intervju

VODITELJKA SLAGALICE POSTALA TETKA: Kristinu čeka još jedan izazov u 2022, ali nešto će kod sebe promeniti već od 1.1.2023. godine

Pop kultura -

U specijalnoj novogodišnjoj epizodi kviza "Stigni me ako znaš", očekuje nas sudar kviz titana. Poslednjeg petka u 2022. godini trku znanja započeće četiri legende čuvenog kviza "Potera", tri princa i jedna princeza od znanja.

Tragači
foto: Promo

Kod kuće ih zovu Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić, u narodu su poznati kao "tragači". Kviz će i večeras voditi Kristina Radenković, koja za Kurir otkriva ima li omiljenog takmičara, ali sumira godinu za nama.

- Kada je ovako jaka konkurencija, ko god da je pobedio nije iznenađenje! Ovo jeste bilo nadmetanje u znanju ali iz najlepših mogućih motiva.

Šta je obeležilo iz vašeg ugla polusezonu kviza "Stigni me ako znaš" i ko vam je bio omiljeni takmičar(ka)?

- Skoro sve takmičare već poznajem s obzirom na to da radim u kvizovima već deceniju. Samo lepa iskustva i uspomene imam, a nove s njima i stvaram, neke gledam kako rastu u divne mlade ljude s drugima proslavljam prinove u njihovim porodicama i lepe životne promene.

Kristina Radenković, Stefan Popović
foto: ATA images

Šta je vama obeležilo godinu iza nas privatno i poslovno?

- Svakako prilika da opet učestvujem na Evroviziji ali i mnogi projekti Zabavnog programa RTS, Pesma za Evroviziju, Leto u Srbiji, četvrta sezona SMAZ i 100 epizoda, Biser pustinje, Dečja pesma Evrovizije... Privatno moja porodica i divna putovanja na kojima smo bili.. Deca su u najslađem uzrastu tako da s njima nikad nije dosadno ovih meseci.

Kristina Radenković
foto: Profimedia

"Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenjivi dar svakom detinjstvu". Ovako je govorio Duško Radović. Da li je bio u pravu? Sada možete da odgovorite na ovo pitanje.

- Da, ove godine sam postala tetka jednoj divnoj Katarini! Ona je još mala za "otimanje", ali čim stasa priključujem je mom timu.

Kako ćete provesti novogodišnje praznike i da li opet verujete u Deda Mraza?

- Nikad nisam verovala u Deda Mraza, ali jesam u moje roditelje koji su to bili. Praznike ćemo provesti porodično što i jedva čekamo s obzirom na poslovno ispunjenu godinu.

Kristina Radenković
foto: Nikola Ristić RTS

Koja je vaša odluka za 2023. godinu?

- Vežbaću, evo odmah od prvog. Ne, ne od 15. januara, obećavam.

Kurir.rs/

Bonus video:

02:17

OVO VAS ČEKA NA KURIRU ZA NOVU GODINU! Suzana Petričević sa višečasovnom emisijom, Ljiljana Stanišić u efuoričnom duhu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track