Najnovije vesti

DA SAM ZNALA DA JE MOJA BEBA SLEPA, VEROVATNO BIH POBACILA! Rijaliti zvezda ostavila sve u ŠOKU: Nadam se da će da umre pre mene!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

starleta je šokirala sve

DA SAM ZNALA DA JE MOJA BEBA SLEPA, VEROVATNO BIH POBACILA! Rijaliti zvezda ostavila sve u ŠOKU: Nadam se da će da umre pre mene!

Pop kultura
10:53h

Britanska starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs majka je petoro dece, a njen dvadesetogodišnji sin Harvi je autističan, boluje od ADHD-a, ima genetski poremećaj koji je poznat kao Prader-Vili, a na sve to je i slep.

Rijaliti zvezda ga je rodila sa svega 23 godine, a niz njegovih poremećaja, znatno im je otežao život.

- Znam da je to užasna stvar da se kaže, ali nadam se da će da umre pre mene jer neće moći da se snađe bez mene. Ostala deca bi bila tužna da umrem, jasno, ali on ne bi shvatao zašto se ne vraćam - izjavila je.

Ta izjava naišla je na mnoge negativne komentare.

Kejti je u više navrata smatrala da njen sin neće preživeti više od osamnaest godina, a jedan od razloga je gojaznost, a poteškoće u disanju su njena posledica. Tada je Harvi imao čak 180 kilograma.

Međutim, naslednik Prajsove je ove godine proslavio svoj 20. rođendan, a ponosna majka se pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

- Bila sam mlada kad sam rodila Harvija i, priznajem, da sam znala da je slep dok sam bila trudna, bez obzira na to koliko to grozno zvuči, verovatno bih pobacila - rekla je.

Ipak, danas je promenila mišljenje.

- Danas bi moj odgovor bio, nema šanse. Da mi danas kažu da ću da rodim dete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih usvojila dete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate - rekla je.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

16:43

Vrhovni sud Amerike omogućio ukidanje prava na abortus: Brankica Janković o pravima žena u Srbiji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja