POČASTILE NAS GOLOTINJOM NA CRVENOM TEPIHU: Poznate dame obeležile godinu SMELIM IZDANJIMA! Ovo su NAJBEZOBRAZNIJE HALJINE u 2022.
Foto: Profimedia

nisu se ustručavale

POČASTILE NAS GOLOTINJOM NA CRVENOM TEPIHU: Poznate dame obeležile godinu SMELIM IZDANJIMA! Ovo su NAJBEZOBRAZNIJE HALJINE u 2022.

Pop kultura -

Činjenica je da se mnoge poznate dame ne ustručavaju da obuku sve ono čime će privući pažnju. Pa je samim tim haljina koja će prekriti samo određene delove tela, ili čak ni to, pravi izbor u kojem će se one pojaviti.

Predstavljamo vam top 10 "golih" haljina po našem izboru u 2022. godini.

Lejdi Viktorija Hervi

Britanska aristokratkinja se u novembru pojavila na dodeli nagrade British Fashion Awards, u kratkoj crnoj brašunastoj haljinici s prorezima na boku, ali i dubokim dekolteom i golim ramenima, koji su naglasili njenu zgodnu i vitku liniju.

Lejdi Viktorija Hervi
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bela Torn

Bela Torn, bivša Diznijeva zvezda, na crvenom tepihu premijere filma "Morbius", u aprilu, pojavila se u haljini koja je dizajnirana tako da stvara optičku iluziju zbog čega su svi pomislili da je glumica došla potpuno gola.

Bela Torn
foto: Profimedia

Kim Kardašijan

Na svom Instagram profilu, Kim je objavila fotografiju na kojoj ona ističe svoju figuru time što je obukla haljinu otvorenih leđa.

Ešli Grejem

Ovaj put zapalila je svet golom haljinom u kojoj zaista izgleda neverovatno, a koja je toliko smela da se ni mnoge mršavije dame ne bi usudile da je ponesu. Izbor je pao na dugačku haljinu od crne, svetlucave, potpuno prozirne mrežice sa neobičnim rukavima i kapuljačom. Ona je za proslavu rođendana svoje prijateljice Tori Keli izabrala ovu kombinaciju.

Nataša Poli

U Kanu se,u mesecu maju, gde se tokom trajanja filmskog festivala održava humanitarna večera, Nataša pojavila u dugoj, crnoj napred poluzatvorenoj haljini, u kojoj je istakla svoju zgodnu liniju.

Nataša Poli
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sindi Bruna

Poznata manekenka se takođe na Kanskom festivalu pojavila u dugoj crnoj elegantnoj haljini, koja je napred od vrata do kukova prorezana.

Sindi Bruna
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez

Džej Lo se u junu pojavila na crvenom tepihu na svetskoj premijeri filma „Halftime” na otvaranju Tribeka festivala u Njujorku.

Ona je zablistala u smeloj crnoj haljini sa prozirnim delovima na grudima i bokovima.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Emili Keri

Na evropskoj premijeri filma "Hous of the Dragon" koja se održala u Amsterdamu, Emili se pojavila u zelenoj haljini sa brojnim izrezima i niskim strukom.

Emili Keri
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džulija Foks

Holivudska glumica se u septembru pojavila na prestižnoj proslavi magazina "Harper's Bazaar" u Njujorku, gde je nosila kratku, potpuno providnu haljinu sa srebrnim nitnama od materijala koji pdoseća na čvrste, plastične kese, a koji je radoznalim pružio jasan uvid u to kakve gaćice glumica nosi, dok grudnjak nije ni imala.

Džulija Foks
foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakvo njeno izdanje ne čudi uopšte, jer je ona poznata po takvom stilu oblačenja.

Džulija Foks
foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Kejt Mos

Kejt Mos
foto: WP Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna manekenka, se u novembru ove godine, pojavila u jako rizičnoj haljini, na zabavi koju je ona organizovala u prestižnom klubu.

(Kurir.rs/ Stojadinović N.)

Bonus video:

00:21

CRVENI TEPIH ZA ANGELU MERKEL: Ispred Palate Srbija sve spremno za dolazak nemačke kancelarke (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track