ZAJEDNO SU PREKO POLA VEKA I PRAŠTA MU SVE AFERE: Predomislila se oko razvoda dok je on vara s KLINKAMA STATISTKINJAMA
Foto: Most Wanted Pictures/ Red Dot / Most Wanted Pictures / Profimedia

NEOBIČNA LJUBAV

ZAJEDNO SU PREKO POLA VEKA I PRAŠTA MU SVE AFERE: Predomislila se oko razvoda dok je on vara s KLINKAMA STATISTKINJAMA

Pop kultura -

Deni Devito (78) osvojio je srca gledalaca kroz brojne komedije u kojima je glumio, a njegov ljubavni život često je bio pod lupom javnosti.

Glumac je od 1982. u braku s Reom Perlman (74), zvezdom sitkoma "Kafić Uzdravlje", koja je govorila još 2012. da se razvode. Ipak, par koji ima dve ćerke i sina, nije se zvanično rastao.

Ne žive zajedno od 2017. godine i Deni je prevario Reu, ali ona je pre nekoliko meseci u intervjuu za People istakla da joj nedostaju njihovi zajednički trenuci. "Ponekad poželim da smo još uvek zajedno jer su to bili dani slave. Ali ovo sada je drugačija vrsta dana slave", ispričala je glumica.

Rea Perlman, Deni Devito
foto: Andrew H. Walker / Getty images / Profimedia

Perlman uvek pozitivno govori o suprugu, a pre tri godine je rekla da se neće razvesti. "Ne razvodim se. To nije u planu. Neće se dogoditi. Zašto bi? Živimo odvojeno i često se viđamo", ispričala je.

"Deni i ja smo uvek voleli jedno drugo i imamo zajedno troje neverovatne dece i zaista se slažemo oko skoro svega važnog. Znate, zajendo smo 40 godina. To je puno vremena", dodala je. Par se nekoliko puta razdvajao tokom godina, ali uvek ističu koliko jedno drugom znače.

Deni Devito
foto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

"Prijatelji smo. Srećni smo. Svi su srećni", rekao je Devito jednom prilikom.

Čini se da Rea ima razumevanja za, kako su otkrili Denijevi saradnici, njegove romanse sa statistkinjama na snimanjima kojima zauzvrat obećava slavu. Tu se spominjao i film "Hoffa" iz 90-ih i jedan specifičan slučaj.

"Obećao je plavuši, koja je bila statistkinja, da će postati poznata ako mu pruži određene usluge. Ostatak glumačke ekipe i produkcija su znali šta se događa kad ona odlazi s njim u limuzini", ispričao je izvor.

Mnoge je ova informacija zabrinula jer je Deni često znao da odrađuje snimanja s jako mladim koleginicama.

Par se upoznao 1971, kada je Rea gledala na Brodveju predstavu "The Shrinking Bride", u kojoj je njena prijateljica glumila s Devitom. Njena sva pažnja se usmerila na Denija koji oduvek ima smisla za komediju, a nakon predstave su izašli zajedno.

Samo dve nedelje nakon što su se upoznali, počeli su da žive zajedno. Venčali su se 11 godina kasnije, 28. januara 1982. i dobili ćerke Lusi (39) i Grejs (37) i sina Džejka (35).

Inače, Deni, koji je poslednjih godina privukao pažnju u komičnoj seriji "Uvek je sunčano u Filadelfiji", ostvario je uspešnu holivudsku karijeru i njegovo bogatstvo se procenjuje na 80 miliona dolara. Istakao se u "moru istih kolega" svojom visinom od 147 centimetara, koju je uzrokovala Ferbankova bolest ili multipla epifizna displazija. Reč je o retkom genetičkom poremećaju koji pogađa rastuće krajeve kosti pa ljudi, koji ga imaju, niskog su rasta.

Svojevremeno se pričalo i da je glumac problematična osoba za saradnju. Njegove kolege su rekle da zna da dođe na setove i samo snimi svoje scene i potom ode bez komuniciranjima sa ostalima.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:57

OVAJ BEND JE ZADUŽEN ZA LJUBAV LUNE I MARKA?! Pesma koja ih je pomirila, a pevač otkrio: To je jedna prelepa ljubavna priča!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track