OBJAVLJENA LISTA NAJIRITANTNIJIH POZNATIH LIČNOSTI U 2022. GODINI: Megan Markl i princ Hari su izdominirali i našli se na vrhu
Foto: Printscreen/Netfliks

DOSADILI I BOGU I LJUDIMA

OBJAVLJENA LISTA NAJIRITANTNIJIH POZNATIH LIČNOSTI U 2022. GODINI: Megan Markl i princ Hari su izdominirali i našli se na vrhu

Pop kultura -

Megan Markl (41) ubedljivo pobeđuje na listi poznatih osoba koji su dosadili ljudima. Drugo mesto je zauzeo princ Hari (38), voditeljka Opra Vinfri (68) je zauzela treće mesto, glumica Amber Herd (36) četvrto, a glumac i voditelj Džejms Korden (44) peto mesto.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Hari i Megan su bili imenovani najiritantnijim slavnim osobama u 2022. godini samo nekoliko nedelja nakon objavljivanja njihovog Netfliksovog dokumentarca vrednog više miliona dolara.

Na listi su se takođe našle i zvezde čija je reputacija došla u pitanje poput Kanje Vesta i Elen Dedženeris, ali je ozloglašeni kraljevski par uubedljivo izdominirao na ne tako laskavoj listi.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

Rezultati, koji dolaze iz celog sveta pokazuju da se javnost zasitila kraljevskog para, koji je od preseljenja u SAD uspeo da ostane u centru pažnje kroz razne skandale, prenosi 24sata.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track