GRTALICA OD 6,5 TONA GA GOTOVO SRAVNILA SA ZEMLJOM: Glumac posle TEŠKE NESREĆE sav u MODRICAMA I RANAMA! Javio se iz bolnice
Foto: Printscreen/instagram

NAJGORE JE PROŠLO

GRTALICA OD 6,5 TONA GA GOTOVO SRAVNILA SA ZEMLJOM: Glumac posle TEŠKE NESREĆE sav u MODRICAMA I RANAMA! Javio se iz bolnice

Pop kultura -

Glumac Džeremi Rener pretrpeo je tešku nesreću kada je slučajno završio pod grtalicom za sneg, a sada se oglasio iz bolnice.

Slavni holivudski glumac Džeremi Rener ove nedelje je završio u bolnici zbog teške nesreće u kojoj je pretrpeo po život ozbiljne povrede. Naime, Džeremi je u kritičnom, ali stabilnom stanju nakon što je zadobio povrede pod grtalicom za sneg pod koju je pao, a koja je imala 6 i po tona.

Podsetimo, u nedelju je helikopterom prevezen u bolnicu, a njegov portparol je rekao za Deadlline da je doživeo "nesreću usled vremenskih nepogoda dok je čistio sneg". Sada se pak, nakon nekoliko dana zabrinutosti, napokon javio iz svog bolničkog kreveta, te je na svom Instagramu objavio selfi i napisao kratku objavu kojom je umirio fanove.

Džeremi Rener
foto: Printscreen/instagram

"Hvala vam svima na lepim rečima. Trenutno sam u previše lošem stanju da bih puno pisao. Ali šaljem ljubav svima", napisao je glumac uz svoju fotografiju, na kojoj se vidi kako leži u bolnici prekriven modricama i ranama.

Inače je Rener zaljubljenik u velike mašine i često objavljuje fotografije i snimke na kojima uživa u svom domu u jezeru Tahoe u Sijera Nevadi, gde se može videti kako čisti svoj prilaz.

Džeremi Rener, nesreća, planina
foto: Profimedia

Renerov komšija je ispričao šta se dogodilo. Naime, glumac je bio sam i pokušao je da očisti prilaz svoje kuće na jezeru Tahoe. Koristio je grtalicu koja je slučajno prešla preko njegove noge. Izgubio je mnogo krvi, ali srećom komšija mu je lekar, te mu je uskočio u pomoć i podvezao mu nogu. Trenutno je u stabilnom stanju, a osim noge, ima povrede i drugih delova tela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

EKSKLUZIVNO! Holivudski glumac u PULSU SRBIJE! Pričao o Srbiji, humanosti i svojoj želji: Nadam se da ću snimati film sa NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track