POSLEDNJE REČI KOJE JE PRINC HARI UPUTIO KRALJICI ELIZABETI: Baka i unuk su do kraja bili U LOŠIM ODNOSIMA, a OVO joj je poručio
Foto: Profimedia

MEMOARI SAMO ŠTO NISU

POSLEDNJE REČI KOJE JE PRINC HARI UPUTIO KRALJICI ELIZABETI: Baka i unuk su do kraja bili U LOŠIM ODNOSIMA, a OVO joj je poručio

Pop kultura -

Princ Hari je otkrio poslednje reči koje je uputio svojoj baki, kraljici Elizabeti II, kada je odveden da vidi njeno telo nakon što je umrla, među mnoštvom drugih otkrića u svojim memoarima "Spare" (Rezerva).

Vojvoda od Saseksa otputovao je u Balmoral da vidi svoju baku 8. septembra prošle godine, kada se njeno zdravstveno stanje pogoršalo, ali nije stigao na vreme pre nego što je umrla. Sada je otkrio svoje oproštajne reči.

Kraljica Elizabeta
foto: Shutterstock

Rekao je da je šaputao da se nada "da će biti srećna" i da će se ponovo ujediniti sa njegovim dedom princom Filipom, koji je umro godinu dana ranije u 99. godini života.

Takođe je u knjizi koja izlazi 10. januara otkrio da joj se "divi što je ispunila svoje dužnosti do samog kraja" - pominjući njeno prisustvo na svečanostima za njen platinasti jubilej uprkos njenoj slabosti. Princ je tada napisao da je izašao iz sobe i pozvao svoju suprugu Megan da opiše potresnu scenu.

Otkrića u dugo očekivanoj autobiografiji vojvode od Saseksa izazvala su veliku halabuku otkako su juče objavljeni detalji.

"Rezerva" je knjiga razotkriva prinčev problematičan odnos sa ostatkom njegove porodice kao mlađeg brata prestolonaslednika.

Jedna značajna uspomena princa Harija uključuje fizički sukob sa princom Vilijamom zbog Megan Markl u krugu Kensingtonske palate 2019. godine, o kome bruji ceo svet. Princ Vilijam ju je nazvao "teškom", "nepristojnom" i "toksičnom", zbog čega ga je Hari napao da kao papagaj ponavlja narativ štampe, a zatim je došlo do sukoba između dvojice braće.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track