LEONARDO DIKAPRIO POZVAO NAJVRELIJU HRVATSKU NAVIJAČICU NA PRIVATNU ŽURKU: Ivana Knol pokorila Holivud RIZIČNIM DEKOLTEOM (FOTO)
Foto: EPA/Alex Gallardo, Adam Davy / PA Images / Profimedia

CEO SVET SAD ZA NJU ZNA

LEONARDO DIKAPRIO POZVAO NAJVRELIJU HRVATSKU NAVIJAČICU NA PRIVATNU ŽURKU: Ivana Knol pokorila Holivud RIZIČNIM DEKOLTEOM (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio u sredu uveče je organizovao žurku u Majamiju, a pridružile su mu se brojne poznate face. Bio je tamo Drejk, oskarovac Džejmi Foks, ali su pozivnicu dobili i brojni modeli, pa se tako na ovoj privatnoj žurki pojavila i najvatrenija hrvatska navijačica na Svetskom prvenstvu u fudbalu, Ivana Knol.

Leonardo Dikaprio
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dikaprio je zabavu organizovao u jednom restoranu na Floridi, a fotografi su glumca, ali i Knol uhvatili kada su dolazili. Dikaprio je maskom sakrio lice, a Ivana Knol je fotografima spremno pozirala. Ivana je za tu prigodu obukla uski crni kombinezon sa poprilično neobičnim i rizičnim dekolteom.

Ivana Knol
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na žurki je bila i manekenka Rebeka Donaldson, koju su ranije povezivali sa bivšim suprugom Kortni kardašijan, Skotom Disikom. Došla je i 23-godišnja Viktorija Lamas, za koju se šuška da je nova devojka Leonarda Dikaprija.

Knol se pratiocima na društvenim mrežama pohvalila u čijem društvu provodi vreme. Otkrila je da se provodila s Džejmijem Foksom, a potom je objavila i fotku s Drejkom.

Reper je s velikim osmehom uhvatio Knol oko struka, a uskladili su se i u modnim kombinacijama.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:15

Navijačica podigla majicu i izazvala delirijum - sevale gole grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track