TAJNO VENČANJE KONTROVERZNE BLIZNAKINJE: Sestra joj voli STARIJE MUŠKARCE, jednog navodno OTERALA U SMRT, a ona je odabrala NJEGA
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PRONAŠLA SREĆU

TAJNO VENČANJE KONTROVERZNE BLIZNAKINJE: Sestra joj voli STARIJE MUŠKARCE, jednog navodno OTERALA U SMRT, a ona je odabrala NJEGA

Pop kultura -

Američka glumica, 36-godišnja Ešli Olsen, u tajnosti se udala za svog dugogodišnjeg partnera Luja Ajsnera, pišu strani mediji.

Naime, ceremonija je navodno održana u privatnoj kući na Bel-Airu 28. decembra, a bilo je pozvano svega pedesetak ljudi.

Inače, glumica i dve godine mlađi suprug zajedno su od 2017. godine, a jako ih retko možemo videti zajedno u javnosti. Prvi put su na crveni tepih zajedno stigli tek u septembru prošle godine, a tom prilikom je Ešli podržala Lujovog oca Erika, tačnije njegovu neprofitnu organizaciju Young Eisner Scholars (YES), koja finansira školovanje mladih.

Ešli Olsen
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošle godine je Ajsner objavio retku fotografiju svoje drage na Instagram profilu kada su zajedno planinarili.

I dok jedna sestra Olsen očito uživa u ljubavi, ne može se isto reći za njenu sestru Meri Kejt, koja je oduvek volela starije muškarce. Njena najpoznatija veza je ona s Olivijerom Sarkozijem, bratom bivšeg francuskog predsednika. U braku su bili od 2015. do 2020. godine, kada je glumica tražila razvod.

Meri Kejt Olsen, Ešli Olsen
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

A za nju se pisalo i da je neko vreme bila u vezi s tragično preminulim glumcem Hitom Ledžerom.Naime, u januaru 2008. godine, kada je on pronađen mrtav nakon predoziranja lekovima na recept, izvori su tvrdili da je glumčeva maserka nazvala Meri Kejt putem opcije brzog biranja. Ona je navodno nakon toga nazvala svoje obezbeđenje u Njujorku da ga provere. Ledžer je sutradan proglašen mrtvim, a šuškalo se da mu je upravo ona dala tablete kojima se predozirao jer su tri meseca pre njegove smrti bili zajedno.

Meri Kejt Olsen, Ešli Olsen
foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

Inače, sestre Olsen slavu su stekle ulogom u humorističkoj seriji "Puna kuća", gde su glumile malenu Mišel Tener. Meri Kejt i Ešli Olsen i pre završetka snimanja serije su postale najmlađe milionerke u istoriji koje su same zaradile svoj novac, a u seriji su počele da glume sa samo devet meseci.

Naravno, ovo je bio samo početak njihove sestrinsko-poslovne saradnje. Osnovale su kompaniju "Dualstar", koja je režirala filmove i videe upravo o njima, onda su u jednom trenutku počele da proizvode modne komade za decu od četiri do četrnaest godina, a potom su razvile i svoj brend visoke mode "The Row".

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:22

Milica Ristić i Nikola Rađen stigli na građansko venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track