JELISAVETA ORAŠANIN PROGOVORILA O TEODOSIĆU I DECI! Bila u Beogradu, pa priznala šta radi u Bolonji i otkrila: Ne STIDIM se toga!
Foto: Contrast Studios

JELISAVETA ORAŠANIN PROGOVORILA O TEODOSIĆU I DECI! Bila u Beogradu, pa priznala šta radi u Bolonji i otkrila: Ne STIDIM se toga!

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin progovorila je o porodici, deci i suprugu Milošu Teodosiću.

Da li ste se zaželeli serija i filmova?

- Snimili smo film Radoša Bajića. Sada treba da nastavimo i “Drim tim” sa Lazom Ristovskim u februaru. Tako da se polako ali sigurno vraćam i tome.

Znači li to da ćete vreme češće provoditi u Beogradu?

- Ne. Meni je ipak porodica broj jedan i biću u Bolonji što više budem mogla. Ali dok su mi pozorišne pripreme ovde uklopiću snimanje i filma. Ipak deca tamo idu u vrtić. Porodica mi je tamo.

Jelisaveta Orašanin
foto: ATA images

Vi ste energična, zabavna osoba, a sa druge strane Bolonja je miran grad. Kako tamo funkcionišete? Da li ste tamo samo domaćica?

- Aposlutno da i ne stidim se toga. To je jedan od težih poslova. Mogu da igram svake večeri predstavu, manje bih se umorila. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života aposlutno odgovara. Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Skoncetrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana. Tako da kada se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat, dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo.

Šta znate da skuvate?

- Sve. Jel’ izgleda kao da ne znam da kuvam? (smeh) Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin/Instagram

Deca su vam mala. Kako uspevate sve da postignete?

- Sve uspevam. Tamo sam okrenuta samo njima. Tako da sve vreme posvećujem samo njima. Super se snalazim.

Reklo bi se da je Petra povukla na vas po temperamentu?

- Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti. (smeh)

Hoćete da kažete da je miran na tatu?

- Pa nije ni suprug miran. (smeh) Ali videćemo još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su povukli.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Premijera

Da li ste tradicionalni tip da svi budete na okupu, posebno za Božić?

- Jesmo. To mi je ostalo od roditelja. Imam sreću da smo svi na okupu. Volim da smo svi za stolom da imamo lepu večeru, da porodično to proslavimo.

Kada ljudi gledaju poznate ličnsti, stiče se utisak da vi živite bajkovito. Da tu nema stresa... Ali i vi radite, suprug ima naporne treninge. Deca su mala. Kako sve uspevate da organuzujete?

- Mislim da je stvar samo dobre ogranizacije. Ako sve unapred isplanirate uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da ja unapred sve isplaniram. I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizacije svih. Tako da meni iskreno to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjima. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track