PAPARACO! Srna Lango u kežual izdanju: Glumica prava BOMBETINA i u 6. deceniji! Evo šta radi dok misli da je NIKO NE SLIKA
Foto: Kurir, ATA images

kao devojčica

PAPARACO! Srna Lango u kežual izdanju: Glumica prava BOMBETINA i u 6. deceniji! Evo šta radi dok misli da je NIKO NE SLIKA

Pop kultura -

Srnu Lango (51) nemamo često prilike da vidimo na javnim događajima. Kako je i sama jednom prilikom izjavila da je "studirala glumu, a ne popularnost", prava je retkost videti glumicu van kamera i pozorišne scene.

Srna Lango
foto: ATA images

Naš paparaco uslikao je Srnu u centru Beograda pre nekoliko dana, kada je tokom šetnje zastala da popriča s poznanicom.

Ona se za prijatan januarski dan odlučila za dugi sivi karirani kaput i farmerke, a posebno su bile upečatljive njene patike u roze boji. Oči je od radoznalih pogleda uspešno sakrila velikim crnim naočarima. Srna je sve vreme nešto objašnjavala poznanici, a nakon što su se srdačno pozdravile, glumica je krenula dalje, kako bi na vreme završila sve svoje mnogobrojne obaveze.

Srna Lango
foto: Kurir, ATA images

Podsetimo, Srna je oduvek plenila svojom nesvakidašnjom lepotom. Otkako se razvela od kolege Irfana Mensura, o njenom privatnom životu malo toga se zna, međutim, ono što je sigurno jeste to da ona izuzetno vodi računa o svom izgledu, jer joj na njemu mogu pozavideti i duplo mlađe devojke.

Srna je nedavno u intervjuu za Kurir rekla da su je plašile uloge u kojima je bila dovoljna samo fizička lepota.

1 / 4 Foto: ATA images

- Rano sam došla do zrelosti koja je učinila da sam u miru sa sobom i postala svesna da tuđe percepcije nisu moja odgovornost - rekla je ona odgovarajući na pitanje da li joj je fizički izgled u karijeri bio saveznik.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:33:18

SCENIRANJE 18.12.2022. RADMILA ZIVKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track