NA VENČANJU JE ISPISALA NJEGOVO IME KRVLJU, PA GA OSTAVILA ZBOG ŽENE: Nosila je bočicu krvi na vratu, a sada šeta 20 godina mlađeg
Foto: profimedia

kontroverzni ljubavni život

NA VENČANJU JE ISPISALA NJEGOVO IME KRVLJU, PA GA OSTAVILA ZBOG ŽENE: Nosila je bočicu krvi na vratu, a sada šeta 20 godina mlađeg

Pop kultura -

Jedna od najpoznatijih glumica na svetu, Anđelina Džoli (47) nedavno se ponovo našla u žiži interesovanja nakon što je viđena sa dvadesetšestogodišnjim kolegom Polom Meskalom, zvezdom serije "Normalni ljudi". Od tada se spekuliše da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, a iako njih dvoje to nisu komentarisali i potvrdili navode, svetski mediji proglasili su ih za skladan par.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelina je oduvek privlačila pažnju, kako svojim ponašanjem i neverovatnom lepotom, tako i svojim ljubavnim životom. Pisalo se svašta - da je volela žene, uništila brak Bredu Pitu, vratila se bivšem mužu...

Glumica je oduvek isticala da je izrazito seksualna osoba, a u nekim intervjuima isticala je da je još u vrtiću upadala u probleme jer se ljubila sa dečacima, a potom bi se skidali, što nije bilo primereno njihovim godinama.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Nevinost je, kako je sama otkrila, izgubila sa 14 godina, i to uz majčin blagoslov. Onda je, kada je dublje zašla u tinejdžerske godine, ušla u mračnu fazu u kojoj se samopovređivala i bila opsednuta noževima. Sada je sve to iza nje. Mi vam ukratko presnosimo najinteresantnije momente iz njenog ljubavnog života.

Džoni Li Miler

U mladosti je važila za buntovnu tinejdžerku. Do svoje dvadesete godine, isprobala je, kako sama priznaje, sve moguće droge, uključujući i kokain, ekstazi, LSD i heroin koji joj je, isticala je, bio omiljen, a onda ju je prvi suprug, Džoni Li Miler, prema njenom priznanju, izveo iz tame. Počeli su da se zabavljaju 1995. godine na snimanju filma "Hakeri", a kasnije je govorila da je on drugi muškarac sa kojim je imala seks.

Dženi Šimicu

Kako je ljubav planula, tako se i ugasila. Nakon što je održana premijera filma, Anđelina je ostavila Džonija i ušla u prvu istopolnu vezu - sa manekenkom i glumicom Dženi Šimicu koju je upoznala na snimanju filma "Foxfire".

- Da se nisam udala za Breda, sada bih verovatno bila u braku sa Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je videla - rekla je Anđelina u intervjuu koji je dala prošle godine.

Međutim, Anđelina se za vreme snimanja ovog filma ponovo zbližila sa bivšim suprugom Džonijem Li Milerom, pa se na kraju ponovo udala za njega u martu 1996. godine. Venčanje je bilo bizarno, a glumica je umesto venčanice nosila kožne pantalone i belu majicu na kojoj je sopstvenom krvlju ispisala Džonijevo ime. Iako je bila u braku, nastavila je da se viđa sa Dženi, barem tako tvrdi lepa manekenka Šimicu. Prošle godine šuškalo se o njihovom ponovnom pomirenju nakon što je Džolijeva viđena kako odlazi u Milerov stan, međutim ispostavilo se da su samo prijatelji, kako su objasnili u javnosti.

Bili Bob Tornton

Brak sa Milerom nije dugo potrajao i ubrzo su se razveli. Nakon razvoda u njen život ušao je Bili Bob Tornton za koga se udala posle samo dva meseca zabavljanja.

On je u vreme upoznavanja bio veren i 20 godina stariji od Anđeline, a ona je bila toliko zaljubljena u njega da je na ruci istetovirala njegovo ime ogromnim slovima. Pored toga, oboje su nosili bočice pune krvi oko vrata - Anđelina Bobove, a Bob Anđelinine. Objavili su i da planiraju da usvoje dete, ali su se iznenada, svega tri meseca nakon te izjave, razveli.

- I sama sam bila iznenađena. Prosto smo se jednog dana probudili i shvatili da više ne delimo zajedničke interese - rekla je svojevremeno Anđa i dodala da ne planira ni veze ni brak u narednih osam godina. Međutim, to se nije dogodilo jer je 2004. godine upoznala Breda Pita.

Bred Pit

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", kada su se zaljubili jedno u drugo, zbog čega se glumac ubrzo nakon toga razveo od koleginice Dženifer Aniston. Ni ovaj brak joj nije potrajao. Razišli su se 2017. godine, a 2019. su se i zvanično razveli.

Andjelina Djoli, Bred Pit
foto: Profimedia

- Razvod je bio zaista komplikovan. Pred kraj moje veze sa Bredom, nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila deo sebe... Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - rekla je Anđelina, koja se od Breda razvela pre tri godine.

Vikend

Prošle godine pisalo se da je Anđelina uplovila u romansu sa muzičarem The Weeknd-om sa kojim uslikana nekoliko puta u javnosti. Američka glumica snimljena je nekoliko puta tokom izlaska na večeru s muzičarem u jedan poznati restoran u Santa Monici, a iako su stigli razdvojeno, restoran su ipak napustili zajedno i tako se automobilom odvezli do njegove vile na Bel-Air-u, što su sve snimili paparaci koji su ih čekali ispred ulaza.

Par nikada nije potvrdio, ali ni demantovao pomenute navode.

(Kurir.rs/ Wanted)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track