SALMA HAJEK U TESNOJ HALJINI I DUBOKOM DEKOLTEU OSVOJILA "SRCA" MUŠKARACA! Zlatni globus pucao od glamura kao nikada do sada
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SALMA HAJEK U TESNOJ HALJINI I DUBOKOM DEKOLTEU OSVOJILA "SRCA" MUŠKARACA! Zlatni globus pucao od glamura kao nikada do sada

Pop kultura -

U Los Anđelesu je održana jubilarna 80. dodela Zlatnog globusa najprestižnijih filmskih nagrada, posle Oskara. Poznate dame današnjice su se potrudile da svojim izdanjem dodaju i pečat seksipila.

Druga po redu najveća nagrada Holivuda-Zlatni globus, protekao je u znaku vraćanja na staze stare slave same nagrade, kao i pobeda nekih očekivanih heroja i favorita.

Centralni
foto: Kurir televizija

Mlada "Elvisova" zvezda Ostin Batler i veteranska glumica Mišel Jeo odneli su glavne filmske nagrade. Batler je bio preplavljen emocijama što je tu čast prihvatio pred mnogim vrhunskim imenima šoubiznisa, ali i što je baš on bio u ulozi legendarnog Elvisa Prislija. - Bio si ikona i buntovnik, a ja te mnogo volim! Ti si zapamćen, a ja te nikada neću zaboraviti! - rekao je Batler.

Centralni
foto: Kurir televizija

Mišel Jeo, nagrađena za glavnu ulogu u akcionom filmu u kojem skače u druge dimenzije, izašla je na binu rekavši da oseća taj trenutak, napomenuvši da su je na početku karijere nazivali manjinom. - Sećam se kada sam prvi put došla u Holivud, bilo je to ostvarenje sna dok nisam stigla ovde! - kaže Jeo. Osim nagrada, posebnu pažnju privukla su stajlinzi najpoznatijih dama današnjice. Jedna od njih, Salma Hajek je i ovog puta ostala verna svom fazonu, ponevši haljinu sa izrazito dubokim dekolteom, kroz koju se nazirao i donji veš.

Centralni
foto: Kurir televizija

Na dodeli Zlatnih globusa pojavila se i Rijana, što predstavlja njen prvi izlazak na neki javni događaj otkako se porodila. Ona je ponela pompeznu haljinu, poznatih kreatora.

Centralni
foto: Kurir televizija

Uhvaćen je i urnebesan susret američkih glumica Kvinte Branson i Ane Gastejer u raskošnim haljinama, koje su naglašavale njihova bujna poprsja, dok su upoređivale svoje bogate dekoltee. Nakon skandala zbog optužbi za rasizam, seksizam i korupciju organizatora nagrada, Zlatni Globus je povratio stari sjaj.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:23

SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track