HELGA IZ SERIJE ALO ALO SLAVI 71. ROĐENDAN! Bila je S*KS simbol za kojom su UZDISALI mnogi, a evo kako sada izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

faca

HELGA IZ SERIJE ALO ALO SLAVI 71. ROĐENDAN! Bila je S*KS simbol za kojom su UZDISALI mnogi, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od najpopularnijih britanskih humorističkih serija iz 80-ih i s početka 90-ih sigurno je bila serija 'Alo, 'Alo! koje su mnoge generacije kod nas obožavale.

Serija, Umro, Glumci, Alo Alo, Gorden Kej, Rene, Ivet
foto: Profimedia

Serija koja je ismejavala Drugi svetski rat bila je omiljena brojnim gledaocima na ovim prostorima pa su se reprize uvek dočekivale sa oduševljenjem. Snimana je deset godina, od 1982. do 1992. godine, a među likovima koji su zasmejavali gledaoce bili su i Helga Gerhart i Her Flik.

Alo, Alo, Helga
foto: Printskrin/Jutjub

Helga, koju je odlično odglumila Kim Hartman, bila je poznata po tome što je volela da se skida i pokazuje svoje seksi donje rublje, a najčešće je to radila kako bi zavela Her Flika, koji je bio poznat po specifičnom hodu i tome što je u svakoj rečenici koristio pridev gestapovski.

Alo, Alo, Helga
foto: Printskrin/Jutjub

Kim danas slavi 71. rođendan, a nogima je još uvek u sjećanju ostala baš po toj ulozi. Prošlo je više decenija od prikazivanja serije zbog koje je Kim Hartman stekla status seks simbola, a poslednji nekoliko godine 71-godišnja Kim više se ne bavi glumom, ali rado se seća perioda u kom je glumila Helgu.

Kim Hartman, Alo Alo
foto: Alucard / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Helga je bila ambiciozna i htela je da bude Hitlerova devojka ili čak špijunka u stilu Mate Hari. Kao i svi Nemci u seriji, nije bila sposobna za tako nešto. I Helga i ja volele smo da glumimo seks-simbol. Bilo je zabavno i opuštajuće - rekla je jednom Kim.

Kim Hartman
foto: Profimedia

Sa Ričardom Gibsonom koji je glumio Her Flika godinama je u pozorištima širom Evrope izvodila skečeve i na pozornici su pričali o svojim karijerama. Kim je u braku s glumcem Johanom Nolanom, s kojim ima sina Toma i ćerku Mirandu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track