JEDNU ĆERKU SLALA NA OPERACIJE DA NE LIČI NA OCA, DRUGU IZGLADNJIVALA: Svi je zovu MAJKA IZ PAKLA, a sad je KARMA došla po svoje
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NAJGORA MAJKA U ŠOUBIZNISU

JEDNU ĆERKU SLALA NA OPERACIJE DA NE LIČI NA OCA, DRUGU IZGLADNJIVALA: Svi je zovu MAJKA IZ PAKLA, a sad je KARMA došla po svoje

Pop kultura -

Nema ko nije čuo za slavne sestre Điđi i Belu Hadid, najveće manekenske zvezde u poslednjih 10 godina, a nekada je u sličnom stilu modnim pistama žarila i palila i njihova majka, Jolanda Hadid. Iako je majka dveju lepih i uspešnih dama, nije poznata kao njihova podrška i najbolja prijateljica, već kao "majka iz pakla".

Jolanda, koja danas ima 59 godina, nekadašnja je vrlo uspešna manekenka i TV zvezda, a izgleda kao da ima bar 20 godina manje. Zbog lepote i vitkog tela nazivaju je "najseksi bakom Holivuda", a iako su joj se mnogi divili zbog uspešne karijere, njena prava narav otkrivena je tokom emitovanja šoua ‘"The Real Housewives of Beverly Hills" i čuvene scene u kojoj brani rođenoj ćerki da jede da bi bila "bolji model", iako je već tada bila mršava.

Jolanda Hadid
foto: Profimedia

Ova rođena Holanđanka tako je brzo postala poznata kao najopakija majka Holivuda, koja je svoje ćerke odgajala pod željenim zakonom. Što su Điđi i Bela bile mršavije, to je Jolanda bila srećnija. Međutim, sama Jolanda isprva je odrastala daleko od glamura. Rođena je u malom holandskom selu, gde je rasla muzući krave i vodeći ih na ispašu.

Zahvaljujući lepoti je s 13 godina otkrivena kao model, te joj se život promenio iz korena.

Jolanda Hadid, Bela Hadid, Điđi Hadid
foto: Profimedia

Počela je da šeta pistama prvo svoje rodne zemlje, a onda i sveta. Sledećih 18 godina je bila jedna od najpopularnijih manekenki sveta. Zarađeni novac od početka karijere je pametno ulagala, te je tako samo povećavala svoje bogatstvo. Tako se bacila i u biznis kupovine i prodaje konja, koji je postao više nego unosan, te je na njemu zaradila pravo bogatstvo.

Početkom 1990-ih je u život plavokose Jolande ušao Mohamed Hadid, bogati investitor za nekretnine. Venčali su se 1994, a onda mu je rodila i dve ćerke - Belu i Điđi i sina Anvara. Nažalost, bračna sreća para nije dugo trajala, pa su se razveli 2000, kada je Anvar imao tek godinu dana.

Jolanda Hadid
foto: Printskrin/Instagram

Sledeći put se Jolanda udala 2011. za Dejvida Fostera, kanadskog muzičara i producenta, a pre venčanja su bili u vezi 4 godine. Samo godinu dana od venčanja dijagnostikovana joj je lajmska bolest koja se prenosi ujedom zaraženog krpelja, zbog čega je u jednom trenutku izgubila sposobnost govora i čitanja. Tada joj je suprug bio najveća podrška jer se o njoj starao na njenom putu do oporavka.

Na kraju su se, uprkos svemu što su zajedno prošli, razveli zbog toga što je Jolanda otkrila da ju je Dejvid varao s mlađom glumicom. Pričalo se da je aferu započeo jer nije više mogao da trpi Jolandino opsesivno, kontrolišuće ponašanje.

Jolanda Hadid, Bela Hadid, Điđi Hadid
foto: Profimedia

Naime, nije tajna da Jolanda upravlja životima svoje dece. Uništila im je veze, a metode odgajanja su joj oduvek bile krajnje uznemirujuće. Tako je oduvek isticala da više voli Điđi, koja više liči na nju, dok je Beli, koja više liči na svog oca, oduvek terala da plastičnim operacijama menja izgled kako bi izgledala manje "orijentalno".

Tako je Belu sa samo 14 godina odvela na operaciju nosa, a Điđi je pak branila da jede kako ne bi bila predebela. Zbog toga su obe njene ćerke u prošlosti imale probleme s anksioznim napadima i depresijom, a Bela se jedno vreme čak i opijala kako bi pobegla od trauma.

Jolanda Hadid
foto: Profimedia

Điđi je Jolanda navodno uništila i vezu sa Zejnom Malikom, s kojim je dobila ćerku. Mešala im se u brak, a sve je rezultiralo fizičkim obračunom nakon kog su se Điđi i Zejn rastali.

Ipak, nakon svega se čini kako su Jolandina "zlodela" došla na naplatu. Ćerke je navodno sve manje doživljavaju, ponovo ima zdravstvenih problema, a sama je rekla kako nije spremna ni da se ponovo skrasi u braku. Tako mnogi komentatori na društvenim mrežama konstatuju da ju je konačno sustigla sudbina kakvu i zaslužuje.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

07:00

POTPUNO GOLA U RIBARSKOJ MREŽI! Srpska manekenka POKORILA SVET! Na OVAKVOJ zadnjici pozavidela bi i Džej Lo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track