FATALNA PLAVUŠA POSLE NEKOLIKO DECENIJA PROGOVORILA O SVOM S*KS SNIMKU: Evo kako je preživela SKANDAL o kome je brujao CEO SVET
Foto: Profimedia

NAJAVILA DOKUMENTARAC

FATALNA PLAVUŠA POSLE NEKOLIKO DECENIJA PROGOVORILA O SVOM S*KS SNIMKU: Evo kako je preživela SKANDAL o kome je brujao CEO SVET

Pop kultura -

Glumica i model Pamela Anderson preuzima "kontrolu nad narativom po prvi put" u svom nadolazećem Netfliksovom dokumentarcu, piše Yahoo. Objavljena je prva najava za film "Pamela, A Love Story", koji bi trebalo da izađe 31. januara, i prikazuje je u sirovom izdanju, ponekad bez šminke, a ona priča svoju priču.

- Možda sve intervjue dajem gola. Nema tu nikakve misterije - rekla je u najavi.

Pamela Anderson, Tomi Li
foto: Profimedia

Uglavnom, tvrdi da je razlog zbog kog konačno progovara o istini u vezi sa spornim snimkom seksa taj što je umorna od drugih koji pričaju njenu priču, indirektno komentarišući Huluovu biografsku seriju "Pam & Tommy", koja je ispričala priču o njenom čuvenom snimku seksa s prvim suprugom, Tomijem Lijem, koji je zatim ukraden i distribuiran u ranim danima interneta.

- Blokirala sam tu ukradenu traku iz svog života kako bih preživela. Sada kad se sve ponovo pojavljuje, muka mi je. Želim prvi put da preuzmem kontrolu nad pričom - kaže Anderson.

Dok se u pozadini čuje pesma Cardigansa "Lovefool", na ekranu se mešaju isečci iz njene lične arhive videa, koja će ujedno i dokumentovati njen uspon do slave kao zvezde naslovnica Plejboja i glumice iz "Čuvara plaže". Takođe, fokusiraće se na odgajanje svoja dva sina koja ima s Lijem, kao i na svoje razne veze. Isto tako, uključivaće​​ lične dnevnike koje je vodila godinama.

- Nisam osećala da me poštuju - priznaje glumica.

Pamela Anderson, kupaći kostim, čuvari plaže
foto: Profimedia

- Morala sam da napravim karijeru od onoga što mi je preostalo. Ja nisam devojka u nevolji. Znala sam da se zateknem u ludim situacijama - i preživela sam ih - govori njen glas u najavi.

Legendarna plavuša najavu nadolazećeg filma završava pitanjem "možemo li svi biti heroji sopstvene životne priče?"

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:50

MNOGO MI JE LAKŠE DA SE SKINEM PRED KAMEROM NEGO DA ZAPLAČEM! Glumica iskreno o glumačkim izazovima večeras na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track