MOMČILU OTAŠEVIĆU PUKAO BRAK, A SADA UHVAĆEN U ŽENSKOM DRUŠTVU! Glumac se oglasio na društvenim mrežama: SAD SAM KAO NOV! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

oglasio se opet

MOMČILU OTAŠEVIĆU PUKAO BRAK, A SADA UHVAĆEN U ŽENSKOM DRUŠTVU! Glumac se oglasio na društvenim mrežama: SAD SAM KAO NOV! (FOTO)

Pop kultura -

Kao bomba je odjeknula vest da se crnogorski glumac Momčilo Otašević i hrvatska glumica Jelena Perčin razvode posle 4 godine braka.

Momčilo Otašević, Jelena Perčin
foto: Printscreen/Instagram

"Nemamo nikakvu krizu u braku", govorio je Momčilo Otašević u intervjuu za hrvatski Story još krajem septembra prošle godine, ali tek nekoliko meseci kasnije došla je službena potvrda onog o čemu se dugo šuškalo, a to je da se glumac razvodi od kolegice Jelene Perčin s kojom je bio u braku od 2018. i sa kojom ima dvoje dece.

Ovog puta, Momčilo je objavio priču na svom Instagram nalogu.

- Hvala vam, sad sam kao nov - napisao je uz fotografiju na kojoj se široko osmehuje.

Momčilo Otašević
foto: Printscreen/Instagram

Naime, on se oglasio iz rodne Crne Gore gde je pozirao u jednom centru za fizikalnu terapiju u društvu dve žene koje najverovatnije rade tamo.

Da podsetimo, Momčilo i Jelena su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", a na pitanje da li je mogao da zamisli da će mu upravo taj projekat doneti ljubav, brak i decu, glumac je rekao:

- Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - rekao je tada glumac.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

Jelena Perčin je za hrvatsku Gloriju priznala da joj je veoma teško zbog razvoda.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece - navela je tada glumica, koja je od supruga od koga se rastaje starija devet godina.

Jelena je dalje otkrila da ima bezuslovnu podršku od svojih prijatelja, te da su svi iz njenog okruženja znali da odluku o razvodu nije slučajno donela.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima "Budva na pjenu od mora", "Kud puklo da puklo", "Komšije" i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji "Zabranjena ljubav".

Momčilo Otašević
foto: Printscreen Instagram

Inače, prvo Momčilo oglašavanje posle vesti o razvodu je bila priča o uklanjanju letnje scene, tzv. atrijum Buća u Tivtu u istorijskom kompleksu palata Buća-Luković koja je svojevrsna kulturna luča tog kraja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:01

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track