KAO GLEDA FUDBAL, A ZAPRAVO JE SVE TAKTIKA? Nikad VRELIJE FOTKE Ivane Knol napravile OPŠTU POMETNJU: "Sad još bebu da mu rodi"
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

MAMI UZDAHE

KAO GLEDA FUDBAL, A ZAPRAVO JE SVE TAKTIKA? Nikad VRELIJE FOTKE Ivane Knol napravile OPŠTU POMETNJU: "Sad još bebu da mu rodi"

Pop kultura -

Manekenka Ivana Knol, koja je planetarno postala popularna nakon što je reprezentaciju Hrvatske bodrila na Svetskom prvenstvu u Kataru, ne prestaje da privlači pažnju.

Iako su je mnogi percipirali kao spontanu devojku koja zdušno navija za reprezentaciju svoje države, jedan korisnik Instagrama ipak ima drugačije tumačenje.

On naime smatra da je sve deo njene taktike.

Ivana Knol
foto: Printscreen Instagram

"Kako je ona ispala pametna - otišla na Svetsko prvenstvo u Kataru, napravila ime i proslavila se, sad joj je samo ostalo još da Drejku rodi dete i ćao", prokomentarisao je njenu poslednju objavu na kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu.

Ovaj komentar usledio je nakon što je Ivana Knol dospela čak do Holivuda, na privatnu žurku Leonarda Dikaprija, gde se između ostalih provodila u društvu Džejmija Foksa, ali i repera Drejka, s kojim ima i zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Navijačica podigla majicu i izazvala delirijum - sevale gole grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track