DETALJ KOJI NIKO NIJE PRIMETIO U ŠAKIRINOJ NOVOJ PESMI! Svi bruje o njenoj OSVETI: Uz ove dve reči ZAKUCALA Pikea i PONIZILA GA!
Foto: Instagram/bizarrapand shakira

niko nije shvatio!

DETALJ KOJI NIKO NIJE PRIMETIO U ŠAKIRINOJ NOVOJ PESMI! Svi bruje o njenoj OSVETI: Uz ove dve reči ZAKUCALA Pikea i PONIZILA GA!

Pop kultura -

Nova Šakirina pesma izazvala je opštu buru na društvenim mrežama zbog, ne tako prikrivenih, poruka koje je poslala svom bivšem mužu, fudbaleru Pikeu.

Ona u pesmi otvoreno proziva Pikea, sa kojim ima dva sina, Sašu i Milana i govori mu da "non-stop visi u teretani, ali da bi trebalo malo da vežba mozak" i da vredi kao "dve od 22" upućujući na njegovu novu devojku Klaru.

Šakira
foto: Instagram/bizarrapand shakira

I mada niko ne prestaje da priča o ovoj pesmi, niko nije primetio igru rečima koju je poznata pevačica napravila, a koja još jednom povlači da je ova pesma njena osveta za povredu koju joj je fudbaler naneo sa svojom ljubavnicom.

Ona u pesmi upotrebljava reč salpique koja se izgovara salpike, ali je peva tako da se prvi deo, sal-, odvaja od nastavka -pike, što je ujedno i ime njenog bivšeg.

- Shvatila sam da nisam ja kriva što te svi kritikuju. Ja sam samo pravila muziku, žao mi je sam te ispljuvala (Pike).

Slično je uradila i sa imenom Pikeove devojke, koja se zove Klara. Inspiraciju je našla u reči claramente, što se izgovara kao klaramente. Njoj je jednostavno poručila da je ista kao Pike:

- Ima ime dobre osobe, (Klara) očigledno nije kao što zvuči. Ima ime dobre osobe, (Klara) očigledno je da je za tipove kao što si ti.

Šakira, koja se nije libila da svom bivšem pokaže da je prešao sa konja na magraca, ili njenim rečima iz "Ferarija u Tvingo", iskoristila je ove dve španske reči da prikriveno zakuca svog bivšeg i dodatno mu pokaže gde mu je mesto "Jedna vučica kao što sam ja, nije za tipove kao što si ti".

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track