OVAJ MOMAK ZARAĐUJE 5 MILIONA DOLARA MESEČNO! Otkrio svoju TAJNU i oduševio svet: Evo kako je postigao ovaj veliki USPEH!
Foto: Printscreen YouTube

NEVEROVATNO

OVAJ MOMAK ZARAĐUJE 5 MILIONA DOLARA MESEČNO! Otkrio svoju TAJNU i oduševio svet: Evo kako je postigao ovaj veliki USPEH!

Pop kultura -

Džimi Donaldson, svima poznat kao MrBeast, trenutno ima 128 miliona pretplatnika i najpraćeniji je jutjuber na svetu koji zarađuje pet miliona dolara mesečno, a u jednom podkastu otkrio je tajnu svog uspeha.

Ovaj 24-godišnji Jutjuber gostovao je u podkastu rusko-američkog informatičara Leksa Fridmana, gde je objasnio kako je posvećenost ključ uspeha.

Džimi Donaldson
foto: Printscreen YouTube

Formula za uspeh Iako priznaje da njegov užurbani raspored može biti stresan, kaže da je posvećenost njegovoj "urođenoj želji za radom" poboljšalo njegovo mentalno zdravlje.

- Najviše sam depresivan kada pokušavam da se ograničim na to da ne radim vikendom ili određenim danom. Za mene je najbolje da radim kada mi se prohte - objasnio je on.

Jutjuber je takođe otkrio da ponekad ne spava jer umesto toga snima i montira video snimke. U svom elementu

- Kada sam zaista u svom elementu, radim sedam ili osam dana uzastopno i onda shvatim: 'Treba mi neko vreme da napunim baterije, tako da sam bindžovao sezonu animea' - rekao je. Jutjuber kaže da je za uspeh važno da se okružite ljudima koji su takođe visoko motivisani:

- Ako ste u okruženju sličnih ljudi, mnogo je lakše.

Ali on ne preporučuje ljudima da se pridržavaju njegovog režima rada, dodajući da „normalni ljudi ne žele takav život, a verovatno i ne bi trebalo“. MrBeast je postao najpraćeniji jutjuber na svetu, sa 20 miliona pretplatnika za godinu dana, a njegova neto vrednost u 2022. procenjuje se na 56 miliona dolara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

Jutjuber danima najavljivao haos: Novi detalji drame u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track