PIKE USLIKAN ISPRED ŠAKIRINOG DOMA SA OGROMNIM OSMEHOM! Ovaj POTEZ niko nije očekivao: Pozvala ga u kuću gde ju je VARAO?!
Foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

iznenadio je sve

PIKE USLIKAN ISPRED ŠAKIRINOG DOMA SA OGROMNIM OSMEHOM! Ovaj POTEZ niko nije očekivao: Pozvala ga u kuću gde ju je VARAO?!

Pop kultura -

Napetost između Žerara Pikea (35 godina) i Šakire (45 godina) ne prestaje. Ako komplikovani sporazum o razdvajanju i budući preseljenje pevačice u Majami nisu bili dovoljni, stigla je pesma sa Bizarapom i sve je eksplodiralo u vazduhu.

Ipak sve se promenilo prošlog vikenda kada je fudbaler otišao kod bivše pratnerge, a razlog ove neočekivane posete bio je veoma važan za oboje. Njihov staeriji sin, Milan, proslavio je 10. rođendan.

Šakira, Žerar Pike
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Mada je ovog vikenda trebalo da bude kod oca, u nedelju se vratio u majčinu kuću da proslavi rođendan. Žerar Pike je bio taj koji je svoju decu odveo u pevačicin dom, a automobilom je prošao pored kuće. Za sada se ne zna da li je došlo do ponovnog okupljanja, ili se ograničio na to da svoju decu odvede u kuću u kojoj žive sa majkom i otišao odatle, a da nije ni video bivš partnerku.

Šta god da se desilo nakon njegovog dolaska, mnogi su u šoku jer niko nije očekivao da će se bivši partneri sresti u ovakvim okolnostima nakon pesme koju je Šakira objavila, Pikeovih reakcija i činjenice da se na pevačicinom balkonu našla veštica koja gleda u kuću njegovih roditelja.

Proslava koju je organizovala Šakira

Sudeći po viđenom na kapiji njene kuće, Šakira je organizovala rođendansku proslavu u kojoj nije izostao nijedan detalj. Kutije su stalno stizale u kuću sa onim što bi moglo biti ukras ili rođendanski poklon za njenog sina. Kako je saopšteno u programu La 1 koji je predstavio Toni Moreno, proslavi je prisustvovalo petnaestak dece, a počelo je u vreme ručka.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Šakirini obožavaoci, na vratima njene kuće

Šakirini obožavaoci bili su direktni svedoci svega što se dešavalo van kuće. Pevačicini pratioci su se još jednom gurali na vratima njene kuće i nisu prestajali da viču i pevaju njenu pesmu. A kada je Pike prošao, bili su najviše iznenađeni. Tonino, njen brat, izašao je da ih pozdravi i da ih snimi kako bi Šakira videla svu podršku koju ima u njima. Pre nekoliko dana na balkonu se pojavila ona sama da ih pozdravi i zahvali im što su bezuslovno uz nju.

Žerar Pike, fokusiran na Ligu kraljeva

Otkako je Shakira objavila svoju pesmu sa Bizarrap-om, Žerar Pikue je bio fokusiran na Ligu kraljeva, fudbalsku ligu za strimere. Ovo je projekat sa kojim bivši fudbaler žanje mnoge uspehe i koji je takođe iskoristio priliku da iznervir svoju bivšu. Tamo se pojavio sa Kasio satom i modelom automobila Tvingo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track