HOLIVUDSKI GLUMAC IZNAJMLJUJE SVOJU VILU ZA 155.000€ MESEČNO: U opremanje kuće investirao milione, a od prizora će vam se ZAVRTETI
Foto: Profimedia

da li je ovo previše?

HOLIVUDSKI GLUMAC IZNAJMLJUJE SVOJU VILU ZA 155.000€ MESEČNO: U opremanje kuće investirao milione, a od prizora će vam se ZAVRTETI

Pop kultura -

Nije retkost da poznate ličnosti novac zarađen glumom investiraju u druge biznise, kako bi povećali svoj prihod i osigurali bogatstvo. Poznate ličnosti često stvaraju svoje brendove, kozmetičke linije, modne linije ili preparata za mršavljenje, a od tog novca zarađuju dobro.

Tako su pojedine zvezde investirale čitavo bogatstvo u svoje vile, a od prizora se većini zavrti u glavi.

Glumac Hju Džekman i njegova supruga, glumica Debora-Li Fernes, odlučili su da iznajme svoju luksuznu kuću u letovalištu Ist Hempton u državi Njujork, tokom zimske sezone, piše Njujork post.

Hju Džekman
foto: The Corcoran Group / Planet / Profimedia

Njihova letnja rezidencija ima pet spavaćih soba i kupatila, zasebnu gostinsku kuću, teretanu, pozorište, bazen, đakuzi, kuhinju i trpezariju. Cena zakupa ove luksuzne kuće je 166.666 dolara mesečno ( više od 155.000 evra).

Kupio kuću za 3,5 miliona dolara

Par je kuću kupio 2015. za 3,5 miliona dolara ( više od 3.2 miliona evra). Ovaj kompleks su prepravljali šest godina da bi izgradili svoj dom iz snova. Imanje se nalazi tik uz obalu Atlantika.

Par je u avgustu prošle godine za glamurozni penthaus u Njujorku potrošio 22,1 milion dolara, (više od 20 milona evra), a na prodaju je i njihova zgrada sa tri samostalne rezidencije u Vest Vilidžu, za koju traže 38,9 miliona dolara (više od 35 miliona evra).

Hju Džekman
foto: The Corcoran Group / Planet / Profimedia

Iako su se on i supruga očigledno bacili na posao sa nekretninama, nije zanemario ni glumački posao. On će igrati Vulverina u trećem delu Dedpula, čija je premijera zakazana za 8. novembar 2024. godine.

Srećan brak uprkos razlici od 13 godina

Podsetimo, ovaj holivudksi par je zajedno od 1996, premda im u početku niko nije davao mnogo šansi za opstanak. Debora je od čuvenog glumca starija 13 godina, ali društvo nije samo u tome videlo problem, već i u činjenici da ova plavokosa dama nije klasična holivudska lepotica kakve viđamo.

Hju Džekman
foto: The Corcoran Group / Planet / Profimedia

Ogorčene obožavateljke išle su dotle da su je prozvale "najružnijom srećnicom na svetu", jer je uspela da zavede i zadrži jednog od najpoželjnijih muškaraca - zgodnog, slavnog, bogatog, šarmantnog Hjua.

Glumački par je dugo radio na potomstvu, ali posle nekoliko bezuspešnih pokušaja da se ostvare kao roditelji, na kraju su odlučili da usvoje dvoje dece - sina Oskara (22) i ćerku Avu (16).

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track