ČUVENA SULTANIJA MAHIDEVRAN SE POTPUNO TRANSFORMISALA: Postala je FATALNA PLAVUŠA i sada je LEPŠA nego ikad! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

ČUVENA SULTANIJA MAHIDEVRAN SE POTPUNO TRANSFORMISALA: Postala je FATALNA PLAVUŠA i sada je LEPŠA nego ikad! (FOTO)

Pop kultura -

Sultanija Mahidevran iliti Nur Fetahoglu, turska glumica koja je pre osam godina pomenutu istorijsku ličnost tumačila u seriji "Sulejman Veličanstveni", zanimljiva je medijima iz više razloga. Jedan od njih svakako je njen emotivni život, koji je dospeo u žižu interesovanja nakon što je lepa glumica odlučila da i na drugi brak stavi tačku.

Mahidevran, Sulejman Veličanstveni
foto: Printscreen YouTube

Od 2008. godine ona je bila je u zajednici sa Muratom Asijom, sve do 2011, kada se od njega razvela i vratila devojačko prezime.

Turska lepotica, kojoj je uloga sultanije Mahidevran pružila ono što mnoge druge uloge nisu, a to je veliku popularnost i mogučnost poigravanja sa likom, pred matičara je ponovo stala tri godine kasnije.

Ona je, naime, 2014. sklopila brak sa Leventom Vezirogluom, ali se i to neslavno završilo. Nakon 14 meseci i svega 10 minuta po izricanju odluke o razvodu, svako je otišao svojim putem.

Osim po pogrešnom izboru partnera, Nur je turskoj javnosti, pa i našoj domaćoj, poznata po raskošnoj lepoti. Njene zelene oči mnogo puta su proglašavane za najlepše, a mnogo više o njenoj atraktivnosti govori se sada kada je dramska umetnica kročila u petu deceniju života.

Kao da su zrelost i iskustvo dodatno uobličili lepotu Nur, koja sada sa 42. godine izgleda još lepše, izazovnije.

(Kurir.rs/ Story.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track