SNIMANJE BOLDVINOVOG FILMA SE NASTAVLJA! Alek će igrati glavnu ulogu uprkos optužbi za UBISTVO: Muž ubijene Haline je PRODUCENT!
Foto: EPA/Alec Tabak New York Daily New, Profimedia

FILM ĆE SE URADITI DO KRAJA

SNIMANJE BOLDVINOVOG FILMA SE NASTAVLJA! Alek će igrati glavnu ulogu uprkos optužbi za UBISTVO: Muž ubijene Haline je PRODUCENT!

Pop kultura -

Snimanje vesterna "Rust" nastaviće se sa Alekom Boldvinom (64) u glavnoj ulozi, rekao je advokat produkcije, nekoliko dana nakon što su tužioci rekli da će optužiti glumca za kobnu pucnjavu u kojoj je ubijena kamermanka Halina Hačins.

Boldvin će nastaviti da igra dedu Harlanda Rusta, a Džoel Souzda će se vratiti da režira "Rust" nakon što je ranjen u pucnjavi u oktobru 2021. godine, rekla je Melina Spadone, advokatica produkcije filma.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Suprug pokojne snimateljke, Met Hačins, i dalje je izvršni producent, rekla je ona.

- Film će biti završen - rekala je Spadone u saopštenju za javnost.

Hačins je ubijena na filmskom setu u blizini Santa Fea u Novom Meksiku kada je pištolj koji je Boldvin ispalio ispalio živi metak koji je takođe pogodio Souzu. Okružni tužilac Meri Karmak-Altvis rekla je u četvrtak, 19. januara, da namerava da optuži Boldvina, Hanu Gutijerez-Rid, po dve tačke za ubistvo iz nehata.

Boldvin je u oktobru postigao nagodbu sa porodicom Hačins, po kojoj Hačins preuzima producentsku ulogu, a snimanje se nastavlja ovog meseca. Glumac negira odgovornost za pucnjavu. On je rekao da se živi meci nikada ne smeju dozvoliti na filmskom setu i da su rukovaoci oružjem odgovorni za vatreno oružje.

Alek Boldvin
foto: Printscreen/ABC7.com, Profimedia

Sada, istraga šerifove kancelarije Santa Fea mora da otkrije kako su pravi meci dospeli na filmski set. Pravni analitičari kažu da će se tužioci suočiti sa teškom bitkom optužujući Boldvina bez dokaza da je znao da ima živih metaka i da nije preduzeo nikakve mere predostrožnosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track