OVO JE STANJE NA KLADIONICAMA NAKON PROČITANIH NOMINACIJA ZA OSKARA: Evo ko ima najviše šanse! Slažete li se sa prognozama?
Foto: Profimedia

pogledajte

OVO JE STANJE NA KLADIONICAMA NAKON PROČITANIH NOMINACIJA ZA OSKARA: Evo ko ima najviše šanse! Slažete li se sa prognozama?

Pop kultura -

Nakon što su prekjuče pročitane nominacije za ovogodišnje Oskare, a evo trenutno stanje na kladionicama.

U kategoriji najboljeg filma, kladionice daju najveću šansu za osvajanje statuete filmu "Sve svuda i odjednom", a slede "The Banshees of Inisherin". Film "Fabelmanovi" je na trećem mestu, dok "Top Gun: Maverick" i "TAR" zaokružuju prvih 5.

Brendan Frajzer
foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oskar za najboljeg glumca, ako pitate kladioničare, trebalo bi da pripadne Brendanu Frejzeru za njegovu ulogu u "The Whale". Osim njega, favorit za osvajanje statue je i Ostin Batler, koji je mnoge oduševio ulogom Elvisa.

Za najbolju glumicu po mišljenju kladioničara trebalo bi da bude proglašena Kejt Blanšet za ulogu u filmu "TAR". Konkurencija joj je Mišel Jeo za ulogu u filmu "Sve svuda odjednom", za koju je samo nešto manje verovatno da će pobediti od Kejt.

Kejt Blanšet
foto: Twitter

U kategoriji najboljeg reditelja, kladionica predviđa da će Danijel Kvan i Danijel Šajnert dobiti Oskara za film "Svuda i sve odjednom".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

Ekskluzivno: Oskar Ruđeri za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track