ŠAKIRINA BRUTALNA OSVETA BIVŠOJ SVEKRVI: Udarila je tamo gde je NAJVIŠE BOLI, a ovo je POZADINA njihovog odnosa!
Foto: Printscreen

UMEŠALA I NJU U RAT PROTIV BIVŠEG

ŠAKIRINA BRUTALNA OSVETA BIVŠOJ SVEKRVI: Udarila je tamo gde je NAJVIŠE BOLI, a ovo je POZADINA njihovog odnosa!

Pop kultura -

Pre nekoliko dana pojavio se jezivi snimak Šakire i njene bivše svekrve, doktorke Montserat Bernabeu, a mnogi su se pitali šta je toliko "zahladilo" njihove odnose.

Naime, na društvenim mrežama kruži snimak na kom se pevačica i Pikeova majka svađaju. U jednom trenutku je Montserat ljutito uhvatila Šakiru za lice, a ona joj je naglo sklonila ruku.

Tada joj je bivša svekrva kroz zube poručila: "Moraš da začepiš usta". Dok se to događalo, Žerar Pike je stajao po strani i samo posmatrao svađu svoje majke i devojke. Ovaj prizor je razbesneo javnost, koja je stala na Šakirinu stranu, ali upućeni u njihov odnos otkrili su za španske medije da je Montserat uvek bila naklonjena svojoj snaji.

Fudbalerova majka se borila da Pike ostane s pevačicom i nju je zapravo jako pogodilo što su se razišli, kako piše magazin Lecturas. Takođe, ne shvata zašto joj je Šakira "objavila rat" jer nije ona kriva za postupke svog sina, odnosno to što ju je varao.

Montserat se trudila i da pomiri sada već bivši par, ali nije uspela. Tvrdi da je uvek bila spremna da izađe u susret pevačici, te da su se ona i Žerarov otac, pisac Hoan Pike, žrtvovali za svoju snaju. Takođe, sve vreme su otvoreni za dijalog s njom.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Naime, oni su kada je god trebalo, pazili na Šakirine i Pikeove sinove, svoje unuke Sašu (7) i Milana (10). Iako deca imaju dadilju, jeli su i pisali domaći kod bake i dede, koji žive u kući prekoputa vile u kojoj sada boravi pevačica.

Kako pišu španski mediji, Montserat je slomilo srce što je Šakira rekla sinovima da nju i njenog supruga više ne nazivaju bakom i dedom. To je odlučila da im zabrani jer su je razočarali i veruje da su znali da ju je Pike sve vreme varao s 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti. Naime, dovodio ju je u svoju i Šakirinu kuću koja je prekoputa od one njegovih roditelja.

Šakira
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Uprkos svemu, Montserat je tražila od sina da prestane da provocira pevačicu vožnjom u Tvingu i spominjanjem Casio satova, s kojima je potpisao sponzorski ugovor. Želi primirje između bivšeg para kako bi ponovo mogla da viđa unuke kao nekada i uživa u ulozi bake.

Inače, Šakira je spomenula bivšu svekrvu i u svojoj najnovijoj pesmi. "Ostavio si me sa svekrvom kao kompinicom, medijima pred vratima i dugovima državi", posvetila joj je stihove.

Podsetimo, nakon što se ranije saznalo da Šakira drži lutku veštice na balkonu i njome plaši Montserat, zbog čega se sumnjalo i na crnu magiju, mnogi su branili Pikeovu majku i isticali da ne treba druge članove porodice mešati u ljubavne probleme.

Navodno je bivša svekrva molila pevačicu da skloni lutku s balkona koji je okrenut prema njenoj kući, ali ona je to odbila. Osim toga je dan i noć glasno slušala pesme, što je bio problem za Montserat, koja živi prekoputa nje i deli ih samo zid. Deo javnosti je branio Šakirinu bivšu svekrvu jer su bili uvereni da "drži stranu" pevačici jer lajkuje njene objave u vezi s pesmom.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

04:00

KRISTINU (16) PRODALI ZBOG UGOVORENOG BRAKA, SVEKAR I SVEKRVA JE TUKLI DO SMRTI! Pašalić: Devojčica je mesecima trpela batine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track