DUDA PIROĆANKA PODELILA TRAGIČNE VESTI! Katarini Vićentijević srce potpuno slomljeno: Ostala je bez najvećeg životnog oslonca!
Foto: Printskrin Youtube

TUGA

DUDA PIROĆANKA PODELILA TRAGIČNE VESTI! Katarini Vićentijević srce potpuno slomljeno: Ostala je bez najvećeg životnog oslonca!

Pop kultura -

Glumica Katarina Vićentijević nedavno se priključila glumačkoj ekipi serije "Igra sudbine", a publika je pamti po njenim legendarnim ulogama Zaze u "Srećnim ljudima" i Dude Piroćanke u "Boljem životu".

Katarina Vićentijević
foto: Printscreen

Ona je sada podelila tužne vesti sa svojom publikom i pratiocima. Glumica je na svom Fejsbuk profilu saopštila kako je izgubila najveći životni oslonac, svoju majku.

Nije mogla ni da sluti šta će je početkom ove godine zadesiti, ali je uspela da se suoči sa tragičnom vešću, te je smogla snage da to i podeli sa svojom publikom.

- Čuvam te. Zauvek. Putuj mama - napisala je glumica potresnu oproštajnu poruku, dodavši emotikon srca.

Katarina je publici ostala upamćena po ulozi Dude u "Porodičnom blagu", a nakon duže glumačke pauze, njeni fanovi su dobili priliku da je ponovo gledaju u gore pomenutoj seriji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

KLINIČKA SMRT MI JE DONELA VIDOVITOST! Hasan Dudić šokirao: Dobio sam MOĆ, pojave se lica ljudi, a onda ZNAM ŠTA TREBA ČINITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track