JEDAN JE OSTAVIO PRED OLTAROM BEZ OBJAŠNJENJA, DRUGI JE BIO GEJ: Glumica sada KRIJE 18 godina STARIJEG bivšeg HEROINSKOG ZAVISNIKA
Foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

LJUBAVNA PRIČA

JEDAN JE OSTAVIO PRED OLTAROM BEZ OBJAŠNJENJA, DRUGI JE BIO GEJ: Glumica sada KRIJE 18 godina STARIJEG bivšeg HEROINSKOG ZAVISNIKA

Pop kultura -

Rozamund Pajk proslavila je 44. rođendan, a u svet slavnih ju je vinula jedna uloga.

Naime, Pajk je s 23 godine odigrala Bondovu devojku u filmu "Umri drugi dan", dok je tajnog agenta tumačio Pirs Brosnan. Poznata je i po filmskom hitu "Gone Girl", u kom je igrala glavnu ulogu uz Bena Afleka.

Slavna Britanka je privlačila pažnju i svojim ljubavnim životom. Od 2009. je u vezi s 18 godina starijim preduzetnikom Robijem Anjakom, koji je inače bivši heroinski zavisnik. Imaju sinove Soloa (10) i Ejtoma (8).

Rozamund Pajk
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rozamund i Anjaki su se upoznali na zabavi 2009, i to je jedan od retkih detalja koji je poznat o njihovoj dugogodišnjoj vezi. "Imam jako pametnog partnera koji je mudrog uma i jako, jako načitan i artikulisan i brutalno iskren o mojim ulogama", rekla je svojevremeno glumica.

Ranije se pisalo o njenom partneru Robiju zbog neplaćenih poreza u iznosu od 250.000 dolara i uzimanju novca od kompanije u kojoj je bio direktor, za privatne svrhe. Priznao je krivicu i dobio je otkaz.

Pre Rozamund je bio od 1983. do 1989. u braku s glumicom Emom Hauards i ima još četvoro dece.

Glumica jako drži do privatnosti i na svom Instagram profilu s 840.000 pratilaca ne deli fotografije porodice.

Inače, strani mediji su često pisali da Rozamund nije imala sreće u ljubavi pre Anjakija. Na fakultetu se zaljubila u glumca Sajmona Vudsa, s kojim je bila dve godine, a onda joj je on otkrio da je homoseksualac.

Nakon njega je bila u vezi s britanskim rediteljem Džoijem Vrajtom i ponosno su isticali koliko su srećni. Zbližili su se na snimanju filma "Gordost i predrasude" iz 2005. godine.

"Tako je inteligentna i beskompromisna. Ona me impresionira u svakom pogledu i često se zajedno smejemo. Osećam da mogu da uradim sve s njom, da idem bilo gde, uradim bilo šta, ako to želimo. S njom mi se ostvaruju snovi", ispričao je Vrajt jednom prilikom.

Zaprosio je glumicu na jezeru Komo u Italiji, a onda je on iznenada raskinuo veridbu. Kako su pisali američki mediji, navodno je ona bez njegovog znanja poslala pozivnice za venčanje, zbog čega je okončao njihov odnos.

Drugi mediji su pisali da je bilo sporno što je Rozamund poslala pozivnice na kojima je bila fotografija nje i reditelja u đakuziju. Pajk je svojevremeno izjavila da ne zna zašto je Vrajt otkazao venčanje, a onda je demantovala priče o pozivnicama.

Rozamund Pajk i Džoi Vrajt
Rozamund Pajk i Džoi Vrajtfoto: Keith Mayhew / Newscom / Profimedia

"Nikad to nije jasno objasnio, što je zbunjujuće", rekla je glumica.

"Poslate su pozivnice koje su imale fotografiju nas dvoje u Los Anđelesu u stilu 1950-ih, koju je fotografisao naš prijatelj za Božić, napravljenu poput staromodne razglednice s pomalo nestvarnim bojama. Oboje smo to dizajnirali, a dizajn je trebao da nasmeje ljude, što se i dogodilo. Međutim, venčanje je otkazano. Moja majka je morala svima da piše da se venčanje više neće održati", dodala je.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track