KANJE VEST NAPAO ŽENU I SAD JE POD ISTRAGOM: Snimala ga telefonom, on joj rekao da prestane, a onda se sve OTRGLO kontroli! VIDEO
Foto: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

problemi

KANJE VEST NAPAO ŽENU I SAD JE POD ISTRAGOM: Snimala ga telefonom, on joj rekao da prestane, a onda se sve OTRGLO kontroli! VIDEO

Pop kultura -

Reper Kanje Vest je pod istragom zbog incidenta koji je juče izazvao na ulici dok ga je snimala jedna žena.

Portparol šerifa okruga Ventura potvrdio je, kako prenosi US Magazin, da je Kanje Vest pod istragom zbog optužbi za nanošenje teških opovreda. Vlasti su navodno primile video koji pokazuje da je Vest bio upleten u svađu sa ženom i naizgled joj je zgrabio mobilni iz ruke.

Kanje Vest
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Reper je tako viđen kako prilazi ženi u automobilu dok su bili na semaforu. Izašao je iz auta da razgovara s njom. Držala je telefon podignut snimajući Vesta izbliza dok je on zahtevao: "Prestanite s kamerama."

Žena je rekla: "Znam, ali Kanje, ti si slavna osoba", ali pre nego što je završila rečenicu, Vest joj je zgrabio telefon iz ruku i bacio ga na put.

Kanje se potom vratio do svog vozila, gde ga je čekala njegova supruga (iako se o tome još uvek nagađa jer nije bilo zvanične potvrde) Bjanka Censori. Vest je otišao pre dolaska policije, a daljnja istraga se očekuje, pojasnila je portparolka.

Incident se dogodio u Tauzend Oksu u Kaliforniji, u blizini objekta u kom je Kanjeova najstarija ćerka Nort trebalo da odigra košarkašku utakmicu. Kim Kardašijan se pojavila sa njihovim sinom Sejntom i Tristanom Tompsonom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track