ULAZIM U WC, KAD TAMO DŽEK NIKOLSON USRED S*KSA S DVE ŽENE! Šok priznanje Pamele Anderson: Nisam otišla, uradila sam OVO!
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia, a07 / Zuma Press / Profimedia

NAJAVA MEMOARA

ULAZIM U WC, KAD TAMO DŽEK NIKOLSON USRED S*KSA S DVE ŽENE! Šok priznanje Pamele Anderson: Nisam otišla, uradila sam OVO!

Pop kultura -

U svojim nadolazećim memoarima, “Love, Pamela”, Pamela Anderson je otkrila da je jednom svedočila situaciji u kojoj je Džek Nikolson "ima trojku" u Plejboj vili, piše NY Post.

- Svi su se kikotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad umivaonik da popravim sjaj za usne - napisala je 55-godišnjakinja u svojoj knjizi.

- Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam mogla da pomognem sebi i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo "da obavi posao", jer je ispustio smešan zvuk, nasmešio se i rekao: "Hvala, draga".

Anderson se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Čuvena Pamela je naglasila da je "Plejboj vila glasila za potpunu slobodu".

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo i te kakvo iskustvo - napomenula je.

Anderson je inače otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je da je nedavno otkrila da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

Pamela Anderson, Čuvari plaže
foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao što ima ispod - prisetila se Anderson.

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer me je video golu. Tada smo bili kvit. Neprijatno sam se nasmejala - rekla je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:47

GLUMICA IZ KENIJE OČARALA SVOJIM GLASOM U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ukulele i ikonična pesma za užitak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track