POLA SVETA TE MRZI: Pike NAČISTO ODLEPIO zbog RATA SA ŠAKIROM, pa se POSVAĐAO s novinarom! Brutalno mu odgovorio! (FOTO)
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

SITUACIJA SVE OZBILJNIJA

POLA SVETA TE MRZI: Pike NAČISTO ODLEPIO zbog RATA SA ŠAKIROM, pa se POSVAĐAO s novinarom! Brutalno mu odgovorio! (FOTO)

Pop kultura -

Žerar Pike je više puta reagovao povodom objave nove pesme njegove bivše supruge Šakire BZRP Music Sessions #53, u kojoj je progovorila o njegovoj prevari.

"Ne znam šta ti se dogodilo, ali zamenio si Ferari za Tvinga, zamenio si Rolex za Casio", samo je deo stihova.

Pike je prvo na posao stigao vozeći se u Tvingu, a zatim se pohvalio sponzorskim ugovorom s Casiom. Fudbaleru je sada izgleda zasmetala objava španskog novinara Hordija Martina, koji je otkrio neke detalje iz njegovog života i otvoreno podržao Šakiru.

"Moj najbolji prijatelj me gleda", napisao je Hordi na Tviteru i podelio Instagram storije na kojima je delio svoje članke o Pikeu i Šakiri, na kojima se može videti kako je mu je fudbaler pregledao objave.

Pikea nisu štedeli ni drugi korisnici Tvitera

"Ostavi drogu. Kokain je jako zaj*ban", poručio mu je bivši igrač Barselone u komentaru. Novinar mu je odmah odgovorio, ali je ubrzo izbrisao svoj komentar.

"Ja te ne označim i ti reaguješ. Stalno gledaš moje priče, pola sveta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želiš da to izađe na videlo? Hoće li tvoja i nova devojka dobiti rogove (što implicira neverstvo)?" pisalo je u izbrisanom komentaru, prenosi index.hr.

U raspravu su se ubrzo uključili i drugi korisnici Tvitera. "Treba da te bude sramota, Šakira je zbog tebe stavila karijeru na čekanje, a ovako joj vraćaš", "Pokušava da glumi da ga boli briga, ali ovime je sve rekao", "Ti si obični gubitnik, štetiš svojoj deci", "Pike, pokazuješ svoju bol. Sigurno si zamrzeo ljubavnicu jer te podseća na razorenu porodicu", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Šakirina nova pesma, u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga za samo dva dana na Jutjubu prikupila je preko 86 miliona pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pesma na Jutjubu u tom periodu. Pike je ismejao njen novi hit, a nedavno je objavio i prvu fotografiju s Klarom Čijom Marti, s kojom je navodno varao svoju bivšu partnerku.

Priča se da je Šakira otkrila aferu Žerara Pikea zbog prazne teglice džema od jagode. Na internetu kruže glasine da je pop zvezda saznala za prevaru bivšeg partnera zbog toga što Pike, kao ni njihova deca, ne vole pekmez.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track