POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA POZNATE PEVAČICE! Zabrinuti fanovi ŠOKIRALI svet svojim postupkom, a Britni BESNA: Otišli ste PREDALEKO
Foto: Printscreen/Instagram

NISU SMELI TO DA URADE

POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA POZNATE PEVAČICE! Zabrinuti fanovi ŠOKIRALI svet svojim postupkom, a Britni BESNA: Otišli ste PREDALEKO

Pop kultura -

Nakon što su fanovi poslali policiju na njena vrata zbog zabrinutosti da bi mogla biti u opasnosti, Britni Spirs (41) je vratila svoj Instagram profil.

Nedelju dana nakon deaktivacije, objavila je u novom postu da nije imala psihički slom kako su mnogi mislili.

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

- Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala nervni slom. Ja sam ono što jesam i idem dalje sa svojim životom. Nikada se nisam osećala bolje - napisala je pevačica u podužem opisu uz fotografiju ružičaste ruže.

Nakon toga je objavila snimak na kojem se vidi kako pozira u kratkoj kariranoj suknji i beloj košulji na kojem je rekla da 'čeka komplimente'. Na oba posta je isključila mogućnost da korisnici komentarišu.

Podsetimo, Britni je nedavno ponovo izbrisala nalog na Instagramu, a kako je u poslednje vreme imala ispade u javnosti, njeni fanovi su se zabrinuli i poslali policiju na njena vrata. Nakon toga, pevačica se oglasila na Tviteru i poručila im da su ovoga puta preterali.

- Kao što svi verovatno već znate, policija mi je došla na vrata jer je neko odlučio da se našali. Volim svoje fanove, ali ovog puta su otišli ​​predaleko jer je narušena moja privatnost. U ovom periodu svog života samo želim da javnost i moji fanovi, kojima je toliko stalo do mene, poštuju moju privatnost - napisala je ona.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track