15 GODINA STARIJU BIVŠU PONIŽAVAO, A DRUGOJ SADA GLUMI BRIŽNOG MUŽA: Glumac konačno odgovorio na OPTUŽBE, pokušava da se OPERE!
Foto: Profimedia

setio se

15 GODINA STARIJU BIVŠU PONIŽAVAO, A DRUGOJ SADA GLUMI BRIŽNOG MUŽA: Glumac konačno odgovorio na OPTUŽBE, pokušava da se OPERE!

Pop kultura -

Ešton Kučer (44) priznao je da je bio "je*eno ljut" kad su objavljeni memoari njegove bivše supruge Demi Mur (60) u septembru 2019. godine.

Iako nije dosad hteo da govori o ovoj temi, otkrio je da je objavljivanje knjige uticalo na njegovu porodicu.

Ešton Kučer, Majkl Gargiulo
foto: Profimedia

"Napokon sam došao do trenutka kada su novinari ostavili mene i moju suprugu, moj život i porodicu na miru. I onda idućeg dana paparaci su stajali pred školom moje dece", naveo je Kučer.

On je bio u braku s glumicom od 2005. do 2013. godine. U svojoj knjizi, Mur se osvrnula na dva seksualna odnosa utroje koje su ona i glumac imali tokom zajedničkog vremena, takođe ga je optužila da je kriv za sve loše što joj se dogodilo.

Mur je već bila majka kad je upoznala Eštona. Odjednom je postao očuh tri devojčice - Ramer, Skaut i Talule, koje je Mur delila s bivšim suprugom Brusom Vilisom.

Ešton Kučer
foto: printScreen jutjub

"Imao sam 26 godina kada sam odjednom postao odgovoran za osmogodišnjakinju, desetogodišnjakinju i dvanaestogodišnjakinju", prisetio se Kučer, ističući da još uvek održava vezu sa svojim bivšim pastorcima.

Bivši par čak je pokušao i da zasnuje porodicu, ali Mur je pobacila u šestom mesecu trudnoće. Njihov se brak raspao pod bljeskovima paparaca, dok su tabloidi redovno izveštavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama s mladim manekenkama i problemima njegove supruge s alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. odveli na rehabilitaciju.

Nakon razvoda, Ešton je otišao u planine kako bi se suočio sa svime što se događalo u to vreme. Mediji su tad objavili da je nedelju dana bio odsutan od svih i svega, dok je Demi istakla kako se jedva izborila s posledicama njegova ponašanja u braku.

Demi Mur, Skaut Vilis
foto: Profimedia

O detaljima njihove veze Demi je pisala u memoarima "Knjiga iznutra" i nikada nije krila da je suprug varao. Među njegovim ljubavnicama bile su i poznate dame - Britni Džons i Sara Lil.

Kučer i Mur rastali su se 2011, a razvod su rešili dve godine kasnije.

"Ništa ne čini da se osećate kao propalica kao što to čini razvod. Niste uspeli u braku", naveo je.

Kučer je počeo da se zabavlja s Milom Kunis 2013, verili su se dve godine kasnije, a venčali 2015.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

"Ono što je ubrzalo naš odnos bilo je to što sam joj se uvek divio - njenom talentu, veštinama, darovima... Bio sam svestan da joj ne trebam i ona je bila svesna da mi ne treba. Bili smo dobro upoznati s "prljavim vešom" onog drugog', dodao je.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track