DRUGARICE, PROKLETNICE: Sloboda i Milena danas su dobre prijateljice, a volele su ISTOG ČOVEKA! BIO JE SMRT ZA GLUMICE
Foto: Damir Dervišagić

mladost

DRUGARICE, PROKLETNICE: Sloboda i Milena danas su dobre prijateljice, a volele su ISTOG ČOVEKA! BIO JE SMRT ZA GLUMICE

Pop kultura -

Predstava "Vatre", po motivima istoimenog dela Margerit Jursenar, a u režiji Karme Portačeli, premijerno je izvedena pre nekoliko dana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Komad, čiju adaptaciju potpisuje Marija Velasko, deo je velikog projekta Unije teatara Evrope, u kom se u koprodukcijama udružuje petnaest najznačajnijih teatarskih kuća, a JDP će učestvovati u koprodukciji s Nacionalnim teatrom Katalonije iz Barselone.

predstava Vatre, Sloboda Mićalović
foto: Nebojša Babić

Sloboda Mićalović našla se u glavnoj ulozi, a partnerka u ovom komadu joj je Milena Vasić. Glumice su nekoliko nedelje zbog predstave i proba živele zajedno u Barseloni.

predstava Vatre, Milena Vasić
foto: Nebojša Babić

Milena je sad u braku s rediteljem Jugom Radivojevićem, s kojim se prethodno dugo zabavljala Sloboda.

Jug Radivojević
foto: ATA images, Marina Lopičić

Glumica i reditelj nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a on je o njihovom odnosu govorio za Kurir:

"Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje", izjavio je u ispovesti za Kurir Radivojević.

Milena Vasić, Jug Radivojević
foto: Printskrin/Instagram

Milena i Jug zabavljali su se, naime, pre više od 20 godina, ali ih je život nakon toga razdvojio, na neko vreme. Krenuli su svako svojim putem, Milena se udala, a Jug oženio. Reditelj je tada bio smrt za glumice, a danas je omiljen kod kolega kao upravnik Beogradskog dramskog pozorišta.

Sa nekadašnjim bračnim partnerima dobili su decu - Jug sina Vuka, a Milena ćerku Lanu i sina Nikolu. Međutim, sudbina ih je ponovo spojila kada su se oboje razveli. Obnovili su ljubav, 2014. godine su se venčali, a 2015. dobili zajedničkog sina Lava.

Sloboda Mićalović, Milena Vasić, Milena Živanović
foto: Vladimir Šporčić

"Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: 'Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi'", ispričala je jednom prilikom Milena Vasić, koja je prošle godine demantovala da se razvodi od reditelja.

Sloboda Mićalović, Milena Vasić
foto: Printskein Instagram

Glumice su zajedno proslavile uspešnu premijeru, o čemu i svedoči zajednička fotografija. U njihovoj blizini nije viđen Jug Radivojević, ali ni Vojin Ćetković.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

POZNATA GLUMICA OTIŠLA U PEVAČICE! Milena Vasić uveliko nastupa u Beogradu, a pogledajte kakvu atmosferu pravi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track