VODITELJKU MUŽ VARAO 15 GODINA, RADILA JE PIJANA, PA ZAVRŠILA U KOLICIMA: Bilo je MUČNO gledati je, a sad želi SAMO JEDNO! (FOTO)
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

DIGLA SE IZ PEPELA

VODITELJKU MUŽ VARAO 15 GODINA, RADILA JE PIJANA, PA ZAVRŠILA U KOLICIMA: Bilo je MUČNO gledati je, a sad želi SAMO JEDNO! (FOTO)

Pop kultura -

U poslednje vreme mnogo se pisalo o američkoj voditeljki Vendi Vilijams, a razloga za to je više.

Naime, ona boluje od limfedema, zbog kog su joj stopala "pozelenela" od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, a onda joj je infekcija koronavirusom krajem 2021. godine dodatno pogoršala zdravlje. Cirkulacija u nogama joj se pogoršala, zbog čega je morala da se kreće isključivo u invalidskim kolicima.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Kasnije je u javnost procurilo da je Vendi u ranoj fazi demencije, kao i da njene kolege žele da spreče da uđe u novu depresivnu epizodu i da ponovo počne da se opija. Naime, voditeljka je 2021. godine završila na rehabilitaciji, a obožavateljima je to priznala kada je krenula da se razvodi od bivšeg supruga, Kevina Hantera, s kojim je u braku bila duge 22 godine.

Iako su svi mislili da je rehabilitacija učinila svoje, američki mediji su prošle godine pisali da loših navika nije uspela da se reši i da je ponovo završila u ustanovi nakon sukoba s producentskom kućom Debmar-Mercury.

Vendi Vilijams
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I tokom njezine karijere, mnogi saradnici su bili zabrinuti zbog njene zavisnosti od alkohola.

"Vendi je pila svaki dan pre odlaska u bolnicu, čak i dok je snimala emisiju", rekao je jednom izvor za The Sun dodajući da je osoblje često govorilo da je delovala prilično pijano kada je došla u studio.

Vendi Vilijams
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Svi su to videli, ali niko nije želeo ništa da kaže zbog bojazni da izgubi posao. Uvek je pijana, a jedino je bila trezna dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičarka i teško je. Ne treba joj emisija, treba joj pomoć", dodao je izvor tada.

Sada su je nakon dugo vremena paparaci ponovno uslikali u javnosti dok je odlazila na sastanak u Njujorku. Na crnu kombinaciju obukla je smeđi kaputić, a najupečatljivije bile su čizme s resicama. Na glavi je nosila kapuljaču i velike naočare s kristalima, a mnogi su primetili i dijamantski prsten koji je nosila na levoj ruci.

Vendi Vilijams
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je i sama najavila, uskoro kreće sa svojim novim projektom, tačnije podcastom "The Wendy Williams Experience", što će ujedno biti i njen povratak u svet medija nakon što je njen šou priveden kraju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track