"PIŠEM TI OVO DA BIH TI OBJASNIO": Prodaje se INTIMNO PISMO Marlona Branda! Napisao ga je BIVŠOJ DEVOJCI, a evo šta u njemu stoji
Foto: Printscreen

ZA 15 HILJADA DOLARA

"PIŠEM TI OVO DA BIH TI OBJASNIO": Prodaje se INTIMNO PISMO Marlona Branda! Napisao ga je BIVŠOJ DEVOJCI, a evo šta u njemu stoji

Pop kultura -

Rukom napisano pismo mladog Marlona Branda kojim je raskinuo vezu s francuskinjom u kasnim 1940-im moglo bi da se proda na aukciji za 15 hiljada dolara, navodi CNN.

Pismo je upućeno Solanž Podel, s kojom je glumac bio u vezi dok je bio zvezda Brodveja. Bostonska RR Auction prodaje pismo onlajn, a aukcija će se završiti 9. februara.

Kum, Marlon Brando
foto: Profimedia

"Pišem ti ovo pismo kako bih objasnio da zbog ekscentričnog i brzopletog temperamenta ne želim da ponizim i povredim tvoja osećanja viđajući se s tobom samo kada to odgovara mom raspoloženju" naveo je Marlon u pismu dugom tri stranice.

Prema opisu RR Auctiona, ljubavni par upoznao se 1947. u bekstejdžu tokom snimanja filma "Tramvaj zvani želja". Nakon raskida, glumac je nastavio karijeru u Holivudu, dok se Solanž okrenula fotografisanju.

Marlon Brando
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Podsetimo, Marlon Brando je preminuo 2004. u 80. godini, a osvojio je dva Oskara za najbolju mušku ulogu u filmovima "Kum" i "Na dokovima Njujorka".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:01

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track