MADONA KAO VOŠTANA FIGURA: Fanovi ZGROŽENI, pitaju se šta se desilo s njenim LICEM! Ne mogu da veruju ŠTA JOJ SE DESILO! (FOTO)
Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

ŠOK

MADONA KAO VOŠTANA FIGURA: Fanovi ZGROŽENI, pitaju se šta se desilo s njenim LICEM! Ne mogu da veruju ŠTA JOJ SE DESILO! (FOTO)

Pop kultura -

Mnogi Madonini obožavatelji su putem društvenih mreža izrazili svoju zabrinutost i iznenađenost nakon što su videli pevačicu na dodeli Gremi nagrada u nedelju.

Madona je izašla na binu kako bi najavila Kim Petras i Sema Smita, koji su izveli svoj zajednički hit "Unholy", za koji su dobili Gremija u kategoriji za najbolju pop pesmu dueta/ grupe.

Madona
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

- Ovde sam kako bih se zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi "problematični" morate da znate da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, slušate se, a najviše od svega, cenjeni ste - poručila je Madona.

Ono što je zateklo gledaoce bilo je Madonino lice, za koje mnogi smatraju da više ne liči na "staru" Madonu nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Madona
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Pokušavam da ingorišem činjenicu da Madona ima sasvim novo lice - napisao je na Tviteru jedan obožavatelj uz mim video Adel koja zbunjeno gleda košarkašku utakmicu.

- Ovo zaista izgleda izgleda kao neki imitator dok se u pozadini vrte slike prave Madone. Stvarno je sj*bala svoje lice - napisala je druga osoba, referišući se na fotografije Madone tokom njenog vrhunca koje su bile na projekciji iza pevačice.

- Madona izgleda dobro za svoje godine... ako ima 2.700 godina i vampir je koji jede žive bebe i male životinje - nekima je bilo jednostavnije poslužiti se poređenjem.

- Da li je Madona nominovana za "Najbolje novo lice" na ovogodišnjoj dodeli Gremija? - našalio se još jedan korisnik Tvitera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track