URNEBESNO! SEKA ALEKSIĆ GLUMILA PEČENO PILE NA KROMPIRU, a Raša joj pomagao da se namesti: Još samo da prekrstiš batačiće (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

šou

URNEBESNO! SEKA ALEKSIĆ GLUMILA PEČENO PILE NA KROMPIRU, a Raša joj pomagao da se namesti: Još samo da prekrstiš batačiće (VIDEO)

Pop kultura -

U večerašnjoij epizodi Majki i snajki svoje varjače je naoštrila porodica Stojanović iz Beograda

Jadranka je iz Beograda. Radi kao anketar saradnik i kao regruter za potrebe različitih istraživanja, koja se bave tržištem. Voli da crta i slika, a kada joj vreme dozvoli bavi se i pevanjem. Voli da kuva. Omiljeno jelo joj je svinjsko meso sa krompirom, ispečeno u rerni.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Raša Vlačić
foto: Kurir Televizija

Milena je iz Beograda. Zaposlena je u butiku. Hobi su joj sportovi, a posebno se izdvajaju odbojka i košarka. Slobodno vreme provodi slušajući muziku, voli da ide u šoping i često posećuje tržne centre. Nije vešta u kuhinji, ali ima želju da što više uči i bude što spretnija u kuhinji. Omiljeno jelo joj je cezar salata.

Stefan je iz Beograda. Zaposlen je u firmi koja se bavi skladištenjem robe. Vreme provodi gledajući fudbal sa prijateljima. Snalazi se u kuhinji. Voli da kuva, a omiljeno jelo su mu lazanje.

Zadatak u ovoj epizodi bile su punjene pečurke mi američke palačine sa džemom od kajsije.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Uz Stefanovu nesebičnu pomoć takmčarke su se rezletele po špajzu i nabavljale namirnice. Seka je konstatovala da su sa novim pravilom četvrte sezone hteli da otežaju takmičarkama tako što su im oduzeli spisak, a sinove i partnere snajki uposlili da im ga čitaju u kuhinji, a ispostavilo se da su im na taj način olakšali.

Da je Seka bila u pravu pokazalo je to da su one izgubile samo četiri minuta za spremanje jela.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Dok su se takmičarke borile sa pečurkama Seka je rešila da ih zabavi i opusti tako što je glumila pečeno pile na krompiru! Napravila je pozu koja neodoljivo podseća na pile u rerni tako što je prekrstila ruke iznad glave. Raša se umešao i rekao da je to to, s tim da bi trebalo da uljuči i noge:

- Još samo da prekrstiš batačiće - rekao je Raša, pokazujući kako to treba da se uradi. Seka ga je poslušala, a kako se snašla u ovoj imitaciji pogledajte u videu:

00:19

URNEBESNO! SEKA ALEKSIĆ GLUMILA PEČENO PILE NA KROMPIRU, a Raša joj pomagao da se namesti: Još samo da prekrstiš batačiće

Žiri snajki pozitivno je ocenio Mileninih ruku delo prosečnom ocenom 9, dok je žiri majki bio daleko stroži ocenivši Jadranku prosečnom ocenom 7.

Stefan je jedva uspeo da degustira jelo jer je su ga Seka i Raša neprestano zasmejavali i samo što se nije zagrcnuo. U kvizu je međutim bio vrlo skoncentrisan i osvojio je dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track