KRALJICA POPA UOPŠTE NE LIČI NA SEBE, PLASTIČNI HIRURZI SLOŽNI: Mislimo da znamo šta se desilo Madoninom licu, evo šta je RADILA
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

neprepoznatljiva

KRALJICA POPA UOPŠTE NE LIČI NA SEBE, PLASTIČNI HIRURZI SLOŽNI: Mislimo da znamo šta se desilo Madoninom licu, evo šta je RADILA

Pop kultura -

Javnost je već primetila promene u Madoninom izgledu zahvaljujući njenim snimcima na TikToku, ali to je samo vrh ledenog brega jer je kraljica popa već duže vreme "radi" nešto sa licem.

Madona
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bez dvoumljenja, Madona je jedno od najpoznatijih lica na svetu. Doduše, kada je u nedelju uveče izašla na pozornicu kako bi uručila nagradu na dodeli Gremija 2023., popularna pevačica je naprosto bila neprepoznatljiva čak i svojim najodanijim obožavaocima, što je izazvalo talas intriga o tome što bi tačno moglo da bude odgovorno za njenu drastičnu promenu izgleda.

Mnogi su se pitali da li je 64-godišnjakinja bila podvrgnuta nekom obliku estetskog zahvata, a za Daily Mail je nekoliko vodećih plastičnih hirurga proučilo šta je Madona mogla da radi sa svojim licem, od "preteranih filera i botoksa" do fejsliftinga i operacije nosa.

Dr Majkl Horn, certifikovani plastični hirurg iz Čikaga, rekao je ekskluzivno za Daily Mail kako veruje da je 64-godišnja umetnica verovatno nedavno otišla pod nož. Naime, on misli da nije imala samo "facelifting" za koji je rekao da je "očigledan jer je njena koža izgledala zategnuto, bez bora", već da se podvrgla i operaciji nosa.

Madona
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Tokom godina, Madona je izgleda bila podvrgnuta brojnim zahvatima plastične hirurgije - ustanovio je dr Horn koji tvrdi da smo na ovogodišnjim Gremijima imali priliku da vidimo najčudniju verziju Madone do sada.

- Madona je pre imala prirodan nos koji je pristajao njenom licu. Čini se kao da je bila na rinoplastici jer ova "verzija" nosa ima šiljasti vrh i deluje preusko - objasnio je dr Horn i dodao da joj je botoks vidljiv na mnogim delovima njenog lica.

Madona
foto: PRintscreen TikTok

Istakao je da ono što je najuočljivije i najupečatljivije je drastična promena Madoninog oblika lica koje je sad više u obliku slova V. Dodatno, pojasnio je kako su njene jagodice "istaknutije nego ikad i jeluju neprirodno visoko".

Madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Naposletku, dr Horn je za Daily Mail rekao da je istakla spomenute promene na licu debljinom svojih obrva, kao i linijom kose, sugerišuči da je možda "radila nešto i na tim područjima".

Plastični hirurg Dženifer Levin rekla je da je lice kraljice popa neprirodno zategnuto i da joj je stalno podignuta obrva, što implicira na spomenute zahvate.

- Vrat joj nije isti kao lice. Takođe, verujem da je radila i na volumenu usana i celog lica, uključujući slepoočnice, bradu, obraze i liniju vilice - objasnila je Levin i dodala da joj je lice bez ikakvih bora, što ukazuje na neuromodulatore. Takođe, tvrdi da je njena koža sjajna zbog injekcija plazme bogatih trombocitima ili drugim biostimulacijskih punila.

Instagram, Madona

Da podsetimo, obožavaoci su već primetili promene u Madoninom izgledu zahvaljujući njenim videima na TikToku, a posebno je iznenadila publiku na ceremoniji dodele Gremija dok je predstavljala Sema Smita i Kim Petras koji su se pripremali da otpevaju svoj hit, "Unholy", a koji je čak i osvojio Gremi za najbolju pop duo/grupno izvođenje.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Bonus video:

01:47

ŠOK! PEVAČICA OTKRILA LJUBAVNE PLANOVE: Nakon smrti muža, OVA osoba ne da nikome da mi priđe, POSESIVNA JE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track