SRPSKI INFLUENSERI NASTUPILI U HRVATSKOJ PRED 5.000 LJUDI: Održan regionalni skup novih medija, a naši predstavnici su POKIDALI!
Foto: Predrag Savić

super

SRPSKI INFLUENSERI NASTUPILI U HRVATSKOJ PRED 5.000 LJUDI: Održan regionalni skup novih medija, a naši predstavnici su POKIDALI!

Pop kultura -

Proteklog vikenda u Osjeku u Hrvatskoj održan je najveći regionalni skup influensera, gejmera i muzičkih Idola mlađe generacije.

Boje Srbije branili su najpopularnije zvezde društvenih mreža kod nas poput: Barbi Afrike, Vicoštajna, Muđe, Jane Dačović, Tixyce, Caneta, Vuka i Aleksandre, Djokse, Milana Popovića, Kristijana Goldenita, Ralfa, Miloša Lalića i drugih faca koje mlađa populacija obožava iz zemalja regiona.

Barbi Afrika
foto: Predrag Savić

Poznato je da zvezde društvenih mreža imaju svoje pesme i spotove pa su tako u Osiječkoj sportskoj dvorani neki od njih izveli svoje pesme pred hrvatskom publikom.

Muzičar, autor emisije “Meet UP” i influenser Milan Popović i Barbi Afrika su izveli svoje pesme, Zippo, Tik Tok i Carolija ali i Milanovu pesmu “Gazella” u kojoj je baš Barbi Afrika glavna ženska uloga što je pozdravljeno oduševljenjem dece joj su bila deo prvog “Wandercona”.

Influnseri sa svojim pesmama su bili predgrupa poznatom Hrvatskom treperu Hiljsonu Mandeli koji je nastupio druge večeri festivala.

"Wandercon" je najveći događaj ovoga tipa u regionu upriličen povodom izlaska jedne igrice koja je od pre par dana dostupna na najvećoj svetskoj gejmerskoj platformi, a originalno je proizvedena u Hrvatskoj što je svojevrsna revolucija za gejming na ovim prostorima.

Barbi Afrika
foto: Predrag Savić

Idejni tvorac festivala je Ivan Škojo, poznati biznismen i gejmer.

Pored pomenute igrice koja je kreirana u Hrvatskoj igrani su turniri u: LOL-u, CS GO, FIFI, Walorantu i mnogim drugim gejmerskim naalovima sa velikim novčanim fondom za pobednike.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

INFLUENSER IZ AUSTRALIJE DOŠAO DA VIDI BEOGRAD: Sva sreća pa ne razume! Bahati taksista poslao ružnu sliku iz glavnog grada u svet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track