CELOM SVETU POKAZALA SVOJE GRUDI! Starleta pozirala TOPLES, a fanovima skače TEMPERATURA: Brutalni kadrovi slavne devojke! (FOTO)
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Pokazala je sve

CELOM SVETU POKAZALA SVOJE GRUDI! Starleta pozirala TOPLES, a fanovima skače TEMPERATURA: Brutalni kadrovi slavne devojke! (FOTO)

Pop kultura -

Slavna manekenka i jedna od najpoznatijih Kardašijan-Džener sestara Kendal Džener nedavno je stavila tačku na svoju dugogodišnju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom.

Šuškalo se da se ljubav ugasila dok su bili fokusirani na svoje karijere, te da je raskid bio obostrana odluka i prijateljski su se razišli. Kendal je nastavila svoje profesionalno usavršavanje, a u nekoliko navrata bila je na meti komentara zbog svojih neobičnih stajlinga. Sada je ponovo u žiži, ali ovoga puta zbog vrućih kadrova koji su osvanuli na njenom Instagramu.

Kendal Džener
foto: Printscreen

Kendal je počastila pratioce zavodljivim snimcima u crnom donjem vešu. Nameštala se ispred ogledala dok je snimala svaki deo tela, a onda je skinula gornji! Toples snimak pokrenuo je lavinu reakcija, a snimke je pogledalo preko četiri miliona ljudi.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track