HRVATSKOJ MANEKENKI SEVNULE BRADAVICE: Obukla MINIJATURNI GRUDNJAK, pa BEZ BLAMA pozirala u NIKAD VULGARNIJEM izdanju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink TV

ŠOK IZDANJE

HRVATSKOJ MANEKENKI SEVNULE BRADAVICE: Obukla MINIJATURNI GRUDNJAK, pa BEZ BLAMA pozirala u NIKAD VULGARNIJEM izdanju! (FOTO)

Pop kultura -

Hrvatska manekenka Nina Morić već dugo živi i radi u Italiji, a poslednjih godina se ne pojavljuje tako često u javnosti. Ipak, fatalna brineta se krajem januara pojavila na otvaranju jednog luksuznog salona za lepotu u Rimu, i to u poprilično golišavom izdanju.

Proslavljena 46-godišnja manekenka pokazala je svoju izrazito vitku liniju u svetlucavoj suknji od crvenoroze trikotaže, crnom kožnom sakou i minijaturnom, srebrnbom grudnjaku od cirkona koji jedva da je išta sakrio od radoznalih pogleda.

Nina Morić
foto: Mario Cartelli/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nina je u jednom trenutku skinula sako, ostavši samo u ovom grudnjaku, te je prilično slobodno pozirala fotografima, ne obazirući se na činjenicu da ovo parčence materijala nije uspelo da prekrije njene bradavice.

Inače, manekenka je pokazala i novu frizuru - svoju dugu kosu uplela je u sitne kikice, a čini se i da se nije zaustavila sa estetskim korekcijama, uprkos glasnim kritikama koje je dobila na račun istih. Naime, na Nininom lice nema nijedne bore, a njen lik se znantno izmenio u odnosu na prve dane njene karijere.

Nina Morić
foto: Mario Cartelli / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, Morić već godinama unazad intrigira italijansku javnost burnim privatnim životom, ali i neprestanim javnim svađama sa bivšim suprugom Fabriciom Koronom.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track