NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU ZBOG FOTKI DOBIJALA PRETNJE SMRĆU: Imala 10 godina kad se desio SKANDAL, danas ima 22 i ovako izgleda
Foto: Profimedia

I DALJE JE PRELEPA

NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU ZBOG FOTKI DOBIJALA PRETNJE SMRĆU: Imala 10 godina kad se desio SKANDAL, danas ima 22 i ovako izgleda

Pop kultura -

Najlepša devojčica na svetu izrasla je u predivnu ženu, a sa samo 10 godina bila je u centru ogromnog skandala.

Tilan Blondo je sa samo 6 godina proglašena najlepšom devojčicom na svetu, a taj nadimak nosi i danas, kao 22-godišnjakinja. Lepa Francuskinja, koja se od malih nogu bavi modelingom, pleni posebnu pažnju gde god se pojavi.

Kako i ne bi, kad je izrasla u pravu lepoticu. Još uvek radi puno radno vreme kao model, a gotovo da nema velikog brenda s kojim nije sarađivala.

Tilan Blondo
foto: Printscreen Instagram

Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blondoa i Veronike Lobri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu je upoređuju s legendarnom Brižit Bardo, koja je s 15 godina osvanula u magazinu "Elle".

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Karijeru je započela sa samo četiri godine, kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotjea, a svoju prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina. Nakon što je postala međunarodno poznata, pokrenula je svoju modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađuje milione dolara.

Međutim, ni njena karijera nije bila bez skandala. Kad su fotografije nove "Kejt Mos", kako su tada zvali ovu devojčicu, koja je u to vreme imala samo 10 godina, osvanule na naslovnici kultnog magazina Vogue, pokrenule su pravu lavinu negativnih komentara.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Mnogi su smatrali da je neprikladno da devojčica njenih godina pozira na takav način. Naime, devojčica je pozirala na naslovnici s puno šminke, obučena kao da je mnogo starija i sa sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama na nogama.

Neki su čak otišli toliko daleko da su modnu industriju nazvali "pedofilskom" i optužili je za kršenje prava dece. Iako devojčica, naravno, nije bila ni svesna šta se događa, dobijala je čak i pretnje smrću. Prozivali su i njene roditelje, posebno nakon što je i njena majka komentarisala da je šokirana naslovnicom, ali "samo zato što su dozvolili desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu vrednu više od milion dolara".

Fotografije koje možete pogledati ovde su izazvale toliku kontroverzu da se činilo da ovaj skandal nikad neće biti zaboravljen, ali prašina se na kraju slegnula, a lepa Tilan nastavila je sa svojom karijerom i zaređala brojne uspehe.

Kasnije su je kritikovali zbog navodne preterane mršavosti, a neretko se pisalo i o njenom ponašanju i više nego burnom ljubavnom životu.

Međutim, manekenka je već neko vreme u vezi s francuskim di-džejem Bendžaminom Atalom, s kojim se navodno i verila, pa se čini da je odlučila da se skrasi i da su dani divljeg partijanja iza nje.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:32

KRISTINA VASIĆ ODUŠEVILA PUBLIKU NA FESTIVALU U NIŠU: Devetogodišnja devojčica dobila priznanje Plasida Dominga! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track