JEDINA BIKOVIĆEVA DEVOJKA KOJA NIJE HTELA DA SPAVA S NJIM PRE BRAKA: Ona je POZNATA GLUMICA i svi su mislili da će PRED OLTAR
Foto: Damir Dervišagić

BILI SU ZAJEDNO ČETIRI GODINE

JEDINA BIKOVIĆEVA DEVOJKA KOJA NIJE HTELA DA SPAVA S NJIM PRE BRAKA: Ona je POZNATA GLUMICA i svi su mislili da će PRED OLTAR

Pop kultura -

Miloš Biković, kao jedan od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, imao je mnogo devojaka. Ipak njegova ljubavna veza s glumicom Brankicom Sebastijanović privukla je najviše pažnje javnosti i o njoj se i danas priča.

Brankica je bila prva devojka koju je Biković predstavio javnosti, a dok su bili u vezi, njih dvoje su i u seriji "Samac u braku" igrali bračni par.

Miloš Biković, Brankica Sebastijanović
foto: Damir Dervišagić, Dusan Milenković

Njihova ljubav trajala je četiri godine, a veliku pompu su digli zbog odluke da će se "čuvati za brak".

Brankica Sebastijanović je naime tada izjavila da pre braka neće imati seksualni odnos.

Brankica Sebastijanović, Miloš Biković
foto: Damir Dervišagić

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica, koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Brankica Sebastijanović
foto: Dragana Udovičić

Raskid su krili od javnosti dva meseca, a glumica se nakon ljubavnog kraha povukla iz javnosti, a o svom privatnom životu i partnerima više nije govorila za medije.

S druge strane, Biković svoje partnerke ne krije, a pored devojaka sa domaće javne scene, bio je i sa devojkama iz Rusije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:58

Miloš Biković na crvenom tepihu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track