PIKE ČEKA BEBU SA LJUBAVNICOM: Okončao vezu od 12 godina pa studentkinji napravio dete! ŠAKIRA OVO NEĆE PODNETI! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

PIKE ČEKA BEBU SA LJUBAVNICOM: Okončao vezu od 12 godina pa studentkinji napravio dete! ŠAKIRA OVO NEĆE PODNETI! (FOTO)

Pop kultura -

Šakira i Žerar Pike prekinuli su dugogodišnju vezu prošle godine, a raskid je bio bolan. Zajedno su bili 12 godina i imaju dva sina Milana i Sašu.

Brak je propao kada je pevačica saznala da njen partner, bivši igrač Barselone, nije mogao da odoli Klari Čiji Marti (23), koja je u to vreme radila u njegovoj kompaniji Kosmos.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Šakira i Pike su posle prekida imali razne ispade jedno prema drugom. Šakira je zapretila da će povesti decu sa sobom u Majami, a u svojim pesmama je slala i uvredljive poruke o Pikeu i njegovoj novoj devojci.

Sada su novinari Music Mundiala saznali novu vest koja bi mogla dodatno da potrese kolumbijsku pevačicu: Klara Čia Marti je trudna i ona i Pike čekaju prvo dete.

Žerar Pike, Klara Čija Marti
foto: Instagram/3gerardpique

- Kontroverzna veza između Žerara Pikea i Klare Čije Marti i dalje izaziva brojne komentare. Uvaženi argentinski novinar sada tvrdi da par čeka prvo dete. Vest koju je otkrio poznati novinar Gustavo Cerijani šokirala je sve Šakirine obožavaoce. Žerar Pike i Klara Čia su snimljeni kako u apoteci kupuju test za trudnoću. Sve je bilo tajno, a Ceriani tvrdi da mu je farmaceut potvrdio da im je prodao test za trudnoću - piše Music Mundial.

Pre toga, Šakira je Klaru nazvala 'mrtvom muvom', a ova najnovija vest će je sigurno još emotivnije uznemiriti.

(Kurir.rs/Net.hr/musicmundial)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track