TRUDNA POZIRA U DONJEM VEŠU: Supruga našeg glumca PRVI PUT pokazala TRUDNIČKI STOMAK, lepa Špankinja BLISTA od sreće (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OČEKUJU PRINOVU

TRUDNA POZIRA U DONJEM VEŠU: Supruga našeg glumca PRVI PUT pokazala TRUDNIČKI STOMAK, lepa Špankinja BLISTA od sreće (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga, Špankinja Dženi Martin, nedavno su objavili da čekaju bebu, a mlada influenserka je sada prvi put pokazala pratiocima trudnički stomak, i to u donjem vešu.

Dženi je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njen stomak, a uz fotku je naglasila da je u 15. nedelji trudnoće.

Dženi Martin
foto: Printscreen Instagram

Dženi je, podsetimo, na svom profilu na Instagramu objavila da je trudna i da ona i njen suprug očekuju bebu, pokazavši sliku ultrazvuka bebe.

- Pa šta reći... Iznenađenje!! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život… Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama - napisala je uzbuđena Dženi Martin.

Uroš Jovčić proslavio se ulogom u filmu "Montevideo". Tokom snimanja ovog ostvarenja na Tenerifima upoznao je Dženi, koja je tada imala 15 godina, a on 21. Odmah je znao da je Dženi ona prava, kako je u više navrata javno isticao. Oni su kasnije otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:24

PRVI PLES MLADENACA PREKINULA TEA TAIROVIĆ: Uroš Jovčić i Dženi Martin venčali su se tajno, a evo kakvu su ŽURKU napravili! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track