HARIJU I MEGAN SE SPREMA SUROVI TRETMAN NA ČARLSOVOM KRUNISANJU: Procurili DETALJI PLANA s dvora! Neće im biti dobro!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

SVI ČEKAJU TAJ DAN

HARIJU I MEGAN SE SPREMA SUROVI TRETMAN NA ČARLSOVOM KRUNISANJU: Procurili DETALJI PLANA s dvora! Neće im biti dobro!

Pop kultura -

Sada kada princ Hari i Megan Markl više nisu zaposleni u kraljevskoj porodici, poput princeze Beatris i princeze Eugenije, dobiće isti status kao oni na kraljevskim događajima, tvrdi stručnjak za Mirror. Obožavatelji kraljevske porodice trenutno se pitaju hoće li otuđeni sin i snaja kralja Čarlsa III doći u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Kalifornije za samo nekoliko meseci na njegovo krunisanje.

Hari je prošlog meseca objavio svoje kontroverzne memoare "Rezerva", u kojima je kritikovao svoju maćehu kraljicu Kamilu i rekao da je njegov otac stavio svoje interese ispred svoje porodice. Ako Hari i Megan odluče da prisustvuju krunisanju i proslavama oko nje, nije jasno koje će tačno uloge imati.

princ Hari, memoari, knjiga, Spare, Rezerva
foto: EPA Andy Rain

Prema kraljevskoj stručnjakinji i autorki Kejti Nikol, Saseksovi bi mogli da se obrate Harijevim rođakama Beatris i Eugeniji da vide šta mogu da očekuju.

"Sada kada više nisu članovi kraljevske porodice, Saseksovi mogu da očekuju da će ih tretirati na isti način kao Harijeve rođake, princeze Beatris i Eugeniju, koje posećuju važne porodične događaje, ali nisu u centru pažnje i ne pojavljuju se na balkonu Bakingemske palate", rekla je Kejti Nikol za Vanity Fair.

kralj Čarls
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Već je dogovoreno da će se samo zaposleni članovi kraljevske porodice pojaviti na balkonu tokom krunisanja, a izvori su rekli da će fokus biti na kralju Čarlsu, kraljici Kamili, princu Vilijamu i princezi Kejt", dodala je.

Uz to, došlo je do saznanja da će Hari i Megan biti ispitani zbog svog čuvenog intervjua s Oprom Vinfri nakon što ih je Samanta Markl tužila za klevetu. Meganina polusestra podnela je tužbu protiv para nakon intervjua u martu 2021. Sudija je odbio zahtev da se blokiraju njihova svedočenja, što znači da će oboje morati javno da svedoče.

Samanta Markl
foto: Profimedia

Samanta Markl tvrdi da je vojvotkinja u intervjuu dala "demonstrirano lažne i zlonamerne izjave". Megan je prethodno podnela zahtev da se zaustave davanja iskaza u slučaju, ali to je u utorak odbacila floridska sudija Šarlin Edvards Hanivel.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track